افشای همکاری غیرقانونی پلیس آلمان با لیبی

هشت کماندوی پلیس آلمان به علت آموزش غیرقانونی ماموران پلیس لیبی در ساعات فراغت خود تحت بازجویی قرار گرفتند.
کد خبر: ۱۶۶۲۸۷

به گزارش بی‌بی‌سی، اینگو وولف وزیر امور داخلی ایالت نورث راین وستفالیا در غرب آلمان گفت: «رفتار ماموران پلیس به کلی غیرقابل پیش‌بینی است.»

رسانه‌های آلمان می‌گویند این کماندوهای نخبه ظاهرا برای یک شرکت خصوصی کار می‌کردند و سال 2006 برای آموزش ماموران پلیس لیبی به این کشور پرواز کردند.

معمر قذافی رهبر لیبی سال 2003 تروریسم را رد و همچنین موافقت کرد برنامه سلاح‌های هسته‌ای، شیمیایی و میکروبی کشورش را کنار بگذارد.

از آن زمان رابطه لیبی با کشورهای غربی بهبود یافته اگرچه قذافی بارها گفته است غرب به هیچ یک از وعده‌های خود به این کشور عمل نکرده است.

برنامه‌های آموزش کماندویی غیرقانونی بود و ماموران آلمانی فعالیت‌های خود در لیبی را به اطلاع بالا دست‌های خود نرسانده بودند. سخنگوی دولت آلمان گفت: این ماموران از نیروی کماندویی نخبه SEK آلمان برکنار شده‌اند.

پلیس دوسلدورف مشغول بازجویی از یکی از آنان درباره آموزش پلیس لیبی از 2005 تا 2007 است. این مامور سابق SEK که 48 ساله است به نقض رهنمودهای محرمانه متهم است.

گفته می‌شود حدود 30 مامور پلیس آلمان از کلن، اسن و بیله‌فلد در اوقات فراغت و مرخصی خود برای آموزش روش‌های ضدتروریسم به نیروهای امنیتی لیبی به این کشور رفتند. هر یک از آنان ظاهرا 24 هزار دلار نقد گرفت و بعضی از آنان نیز به عنوان پاداش با تامین هزینه سفر برای مرخصی به تونس اعزام شدند.

به گزارش رسانه‌های آلمان اعضای SEK دو سال پیش به وسیله یک شرکت امنیتی خصوصی استخدام شدند که گفته می‌شود به وسیله یک عضو سابق واحد GSG-9 ضدتروریسم آلمان تشکیل شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها