مکث

حمایت شبکه تهران از جشنواره جم‌

جام جم: مجید رجبی‌معمار، مدیر شبکه تهران در دیدار با اعضای ستاد برگزاری نخستین جشنواره سراسری فیلم کوتاه جوانه‌های مقاومت «جم» بر حمایت همه جانبه شبکه تهران از این جشنواره تاکید کرد.
کد خبر: ۱۶۴۱۶۶

در ابتدای این نشست پژمان لشکری پور، دبیر نخستین جشنواره جم ضمن تشکر از حمایت‌های شبکه 5 در برگزاری هر چه بهتر جشنواره آوینی و پخش مستقیم مراسم اختتامیه آن گفت: جشنواره جم از آنجایی که به موضوع مقاومت و پایداری می‌پردازد، در روز ملی مقاومت  فتح خرمشهر  برگزار می‌شود.

لشکری‌پور ضمن تاکید بر این نکته که جشنواره جم در عرصه فیلم کوتاه تنها جشنواره موضوعی است، افزود: امیدواریم ماحصل این جشنواره پشتوانه خوبی برای جشنواره فیلم فجر و دفاع  مقدس شود.

وی افزود: در عرصه فیلم کوتاه در سال بالغ بر 3 هزار فیلم کوتاه تولیدی داریم اما در زمینه موضوعی خاص این تولیدات انجام نمی‌گیرد و جشنواره جم با محور قرار دادن موضوع مقاومت و پایداری سعی دارد حرکتی تاثیرگذار، ارزشمند و جریان ساز را رقم بزند.

حسین همایونفر، معاونت پشتیبانی و تولید جشنواره در خصوص تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره جم گفت: تا به حال در دو بخش الف و ب فیلم بیش از 200 اثر، در بخش 313 ثانیه ای 50 اثر و در بخش طرح و فیلمنامه بیش از 120 اثر به دفتر جشنواره رسیده است که در نوع خود حائز اهمیت و قابل تامل است. همچنین با کمک جشنواره بیش از 10 فیلم 313 ثانیه‌ای در دست تولید است.

معصوم‌زادگان، قائم مقام شبکه تهران در پایان گفت: شبکه تهران مراسم اختتامیه این جشنواره را به صورت زنده و مستقیم پخش می‌کند و در طول برگزاری جشنواره گزارش‌های ویژه و زنده هم خواهیم داشت که در خلال برنامه‌های متنوع شبکه تهران پخش می‌شود.

مستندی درباره چهارشنبه‌سوری‌

جام‌جم: مرکز مستندسازی سیما مجموعه مستند تحت عنوان «غفلت، پشیمانی» را ویژه چهارشنبه آخر سال تولید و آماده پخش کرده است.
«غفلت، پشیمانی» در 6 قسمت 20 دقیقه‌ای و در گروه اجتماعی و اقتصادی مرکز مستندسازی سیما تولید و از شبکه‌های سیما پخش خواهد شد.
«غفلت، پشیمانی» به خطرات ناشی ازبازی با مواد محترقه می‌پردازد. هر ساله تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان و حتی میانسالان قربانی حوادث دلخراش این شب پرمخاطره می‌گردند که ناشی از عدم آگاهی این قشر از مردم است.

«غفلت، پشیمانی» روایت مستندی است از این حوادث دلخراش که با اطلاع‌رسانی مناسب سعی در کاهش این حوادث غم‌انگیز می‌نماید. تهیه‌کننده و کارگردان مجموعه برنامه مستند «غفلت، پشیمانی» حسن نوری است.

میزبانی پاتوق فرهنگی‌  از قصه‌گویان تهرانی‌

جام‌جم: به گزارش روابط عمومی شبکه رادیویی تهران، نخستین جشنواره قصه تهران که از تابستان امسال با هدف ترویج فرهنگ داستان‌نویسی و قصه‌گویی آغاز شده بود امروز (21/12/86) با حضور در پاتوق فرهنگی تهران از نفرات اول تا سوم خود تقدیر خواهد کرد.

این گزارش می‌افزاید، این مراسم که با حضور تمامی شرکت‌کنندگان اجرا خواهد شد با داوری اسد امرایی، حسن فرجی و فرزین شیرزادی همچنین تنی چند از داستان‌نویسان، مترجمان و اساتید ادبی سرشناس کشور برگزار می‌شود.

دبیرخانه جشنواره قصه تهران از تمامی شرکت‌کنندگان این جشنواره دعوت به عمل می‌آورد تا از ساعت 19 تا 21 مهمان این شبکه در پاتوق فرهنگی تهران واقع در سینما ایران باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها