حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
وی با گشودن کیف و مشاهده 10میلیون تومان پول ، به جستجوی صاحب آن پرداخت و زمانی که موفق به یافتن صاحب آن نشد، به محل خدمتش بازگشت و کیف حاوی پول را به سرهنگ اصلانی ، فرمانده انتظامی کرج تحویل داد، تا شاید ماموران پلیس بتوانند صاحب آن را پیدا کنند و کیف را تحویل دهند.
بنابر این ماموران به جستجوی صاحب کیف گمشده پرداختند و پس از چند روز موفق به شناسایی صاحب آن شدند و کیف حاوی مدارک و اسناد شناسایی و چک پول هایی بالغ بر 10میلیون و 500 هزار تومانی را تحویل وی دادند.
با توجه به وظیفه شناس بودن سرباز جوان که کیف گمشده را به صاحبش تحویل داده بود، قرار شد با هماهنگی فرمانده انتظامی کرج و مسوولان ناجا به عنوان تشویق ، شرایط انتقالی سرباز جوان به محل اقامتش در شهر بابل فراهم شود و وی ادامه خدمت سربازی اش را در کنار اعضای خانواده اش سپری کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....