حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
پارسایی درباره عملکرد بودجه امسال تئاتر بیان کرد: امسال برای اولین بار است که بدهی نداریم و تمام اعتبارات اختصاص یافته را جذب کرده ایم.
رئیس مرکز هنرهای نمایشی در تشریح برنامه های سال آینده گفت : در بخش حمایت از تئاتر برپایی 7جشنواره را پیش بینی کرده ایم و برنامه ارتقای تئاتر در شهرستان ها را پیگیری می کنیم . بعلاوه برپایی بزرگداشت تئاتر استان ها، برگزاری کلاس های آموزشی و ایجاد جشنواره های منطقه ای و استانی بخشی از برنامه های سال آینده است.
وی در ادامه ، در واکنش به انتقادهای صورت گرفته درباره چگونگی بازسازی تئاتر شهر پاسخ داد: آکوستیک سالن ها با گذشته هیچ تفاوتی نکرده است تا موجب انتقاد گروه های نمایشی شود، ضمن این که برخی نقایص به طبیعت و معماری خود ساختمان تئاترشهر بازمی گردد.
حسین پارسایی در پایان در پاسخ به پرسش هایی مبنی بر نزول کیفی نمایش های اجرا شده به دلیل ممیزی در چند سال اخیر گفت : در کشور ما هرگز ممیزی مانع خلاقیت نبوده است و اگر نمایشی بی مایه و بی بضاعت است ، به دلیل کمبود خلاقیت و نوآوری است . از سوی دیگر اگر شورای نظارت و ارزشیابی بر بعضی از آثار، اصلاحاتی را وارد کرده است ، بیشتر با رویکرد حذف برخی از حرکات یا دیالوگ های نامناسب با شرایط فرهنگی حاکم بر کشور بوده و به هیچ وجه به کیفیت آثار نمایشی ، آسیبی وارد نکرده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....