شلیک پلیس ، سارقان فراری را ناکام گذاشت

2 سارق حرفه ای که به بهانه مسافرکشی ، اقدام به سرقت و اخاذی از مردم پاکدشت می کردند، شناسایی و دستگیر شدند. سرهنگ زنده شو رئیس پلیس آگاهی پاکدشت با اشاره به دستگیری 2سارق حرفه ای روز گذشته به خبرنگار جام جم گفت : چند هفته قبل مردی به اداره آگاهی پاکدشت مراجعه و از سرنشینان یک دستگاه خودروی مسافرکش به اتهام سرقت اموالش شکایت کرد. شاکی در تشریح ماجرا به پلیس گفت : در یکی از محله های پاکدشت منتظر تاکسی بودم که خودرویی مقابل پایم توقف کرد و من سوار شدم . اما در میانه راه راننده مسیرش را تغییر داد و به سمت بیابان های اطراف شهر حرکت کرد.
کد خبر: ۱۶۲۶۴۵

 وقتی به وی اعتراض کردم ، 2سرنشین دیگر خودرو با چاقو و قمه مرا تهدید کردند و پس از سرقت پول هایم مرا از خودرو بیرون انداختند و متواری شدند. ماموران با اطلاعاتی که از مرد شاکی به دست آوردند، به چهره نگاری رایانه ای از سارقان پرداختند و جستجویی ویژه را برای شناسایی و دستگیری سارقان مسافرکش آغاز کردند تا این که چند شهروند دیگر هم به مرکز پلیس مراجعه و شکایت های مشابهی را مطرح کردند.

ردپای 4 مرد در سرقت

ماموران در بررسی از پرونده شاکیان پی بردند که تصاویر رایانه ای سارقان شباهت بسیاری به هم دارد و آنها به یک شیوه مرتکب سرقت شده اند.

سرهنگ زنده شو ادامه داد: ماموران در قالب چند تیم عملیاتی پاتوق های احتمالی و محل های سرقت را به صورت غیرمحسوس زیر نظر گرفتند تا این که ساعت 30/21 دوم اسفندماه در یکی از محله های پاکدشت متوجه سرنشینان یک دستگاه خودروی عبوری شدند که شباهت بسیاری به سارقان تحت تعقیب پلیس داشتند. بنابراین به تعقیب آنها پرداختند که راننده خودرو بر سرعت خود افزود و متواری شد و ماموران با به کارگیری قانون سلاح به سوی سارقان شلیک کردند که خودروی آنها متوقف شد و 2سارق که یکی از آنها با شلیک گلوله پلیس مجروح شده بود دستگیر و به مرکز پلیس آگاهی پاکدشت انتقال یافتند و 2همدست دیگر آنها با استفاده از تاریکی شب ناپدید شدند.

2 مرد سارق در بازجویی پلیسی ، خود را بهرام و اصغر معرفی و به سرقت از مسافران اعتراف کردند.

اعتراف سارق مسافرکش

یکی از متهمان در اظهاراتش به پلیس گفت : من و همدستانم سوژه های خود را از میان افرادی که در خیابان منتظر تاکسی بودند، شناسایی می کردیم و پس از سوار کردن آنها، مسافران را به بیابان ها و محله های خلوت شهر می کشاندیم و با تهدید چاقو و قمه ، پول هایشان را سرقت می کردیم و در صورت مقاومت مسافران ، آنها را مجروح کرده ، از خودرو بیرون می انداختیم و اموال مسروقه را هم تقسیم می کردیم.

بنابراین گزارش ، به دنبال اعتراف 2مرد سارق ، آنها با قرار قانونی بازداشت شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها برای فاش شدن راز دیگر جرایم و شناسایی مخفیگاه 2همدست فراری ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها