پرستاری که کار کردن با سالخوردگان را دوست نداشت

پرستار انگلیسی که چهار بیمار مسن را با تزریق بیش از حد انسولین کشته است به حبس ابد محکوم شد و باید حداقل 30 سال در زندان بماند. به گزارش گاردین، کولین فوریس 32 ساله از گلاسکو، می‌خواست بیمار دیگری را هم بکشد. وی چهار بیمار را که همگی زن بودند در سال 2002 هنگام کار در دو بیمارستان در لیدز کشت.
کد خبر: ۱۶۲۵۹۳

همکاران او چون زمان مرگ اتل‌هال بیمار 84 ساله را پیش‌بینی کرده بود به او مشکوک شدند. او گفته بود هال در ساعت 10/5 دقیقه در ساعت کاری او خواهد مرد.

هال که پس از عمل لگن رو به بهبود می‌رفت همان روز به حال اغما فرو رفت. آزمایش خون او نشان داد میزان انسولین آن 12 برابر بیشتر از حد عادی است. پس از این ماجرا درباره مرگ دوریس لود لام 80 ساله و بریجت بورکه 88 ساله که در همین بخش بیمارستان در ژوئن و ژوییه 2002 به حال اغما رفته و سپس مرده بودند نیز تحقیق شد. درباره مرگ ایرنه کروکز 79 ساله که اکتبر 2002 در بیمارستانی دیگر مرده بود هم تحقیق به عمل آمد. این سه بیمار برای عمل لگن بستری شده بودند.

پلیس گفت او که برای کشتن بیماران خود هیچ تاسف و ندامتی نشان نداد تلاش کرده بود «وراویلبی» 90 ساله را هم بکشد. اما وی از اغمای ناشی از تزریق انسولین بیش از حد نجات یافت.

علت جنایات این پرستار بی‌علاقگی او به کار با افراد مسن اعلام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها