حداد عادل: کشورهای اسلامی کالاهای دانمارکی را تحریم کنند

حداد عادل گفت: مسئولان کشورهای اسلامی، کالاهای دانمارکی را بخاطر اهانت به مقدسات تحریم کنند.
کد خبر: ۱۶۲۳۵۶

به گزارش خبرگزاری فارس ، غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس پیش‌ازظهر امروز یکشنبه در حاشیه بازدید از موزه عبرت در جمع خبرنگاران درباره اهانت مجدد برخی کشورهای اروپایی به مقدسات اسلامی با بیان اینکه اروپایی‌ها بشدت محتاج بازار کشورهای اسلامی هستند ، گفت: بهترین شیوه برای مقابله با این گونه اقدامات تحریم اقتصادی است و مسلمانان جهان باید اعلام کنند هر کشوری مانند دانمارک که به مقدسات اسلامی توهین کند، کالاهای آن کشور از سوی کشورهای اسلامی تحریم می‌شود.

وی افزود: پشت پرده این گونه اهانت‌ها هر چه باشد، مسلمانان باید عکس العمل جدی نشان دهند و باید کار از محکوم‌کردن لفظی فراتر رود.

وی با بیان اینکه با اقدامات شورای نگهبان و تایید صلاحیت بسیاری ‌از داوطلبان زمینه‌برگزاری انتخاباتی کاملاً رقابتی فراهم شده است، گفت: با توجه به اهمیت انتخابات پیش روی مجلس باید از مردم بخواهیم که باشکوه و پرشور در انتخابات حضور یابند.

وی فضا را برای برگزاری انتخابات رقابتی و سالم فراهم شده دانست و اظهار داشت: پیش بینی من این است که‌ مردم حضور گسترده در انتخابات خواهند داشت‌ و این دوره از انتخابات باشکوه‌تر از دوره‌های قبل برگزار خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی با بیان اینکه صدور قطعنامه احتمالی تأثیری بر اراده ملت ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای ندارد و ملت ایران از حق خود کوتاه نخواهد آمد، افزود: افکار عمومی جهان با ماست و ملت ایران چیزی فراتر از حق خود مطالبه نکرده است.

حداد عادل اضافه کرد: ملت ایران در این مرحله نیز پیروز بیرون خواهد آمد.

وی در پاسخ به سوالی در باره سفر محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان به عراق که از صبح امروز آغاز شد، گفت: این سفر بجا و مناسب است و طبیعی ‌است 2 کشور همسایه ایران و عراق که اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تاریخی بسیاری دارند، ارتباطات گسترده‌ای با هم داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با عجیب دانستن دخالت‌های آمریکایی ها در این سفر گفت: این سفر به دلیل اینکه اولین سفر رئیس جمهوری ایران پس از سقوط حکومت دیکتاتوری صدام به عراق محسوب می‌شود، در گسترش همکاری‌های 2 کشور و تقویت دولت عراق تأثیرگذار است.

حداد عادل با بیان اینکه اشغالگران تصور نمی‌کنند که عراق را اشغال کرده‌اند و باید این کشور را ترک کنند، تصریح کرد: آمریکایی‌ها چنان درباره سفر رئیس جمهوری ایران به کشور همسایه عراق حرف می‌زنند که گویی مالک عراق هستند و خود را قیم ملت عراق می‌دانند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی ‌در غزه گفت: بجاست که در موزه عبرت که جای زندانیان مبارز قبل از انقلاب است، این را بگوییم که هم در این زندان و هم آنچه در فلسطین نسبت به مردم این کشور از سوی صهیونیست‌ها اعمال می‌شود، از یک ریشه است.

رئیس مجلس با بیان اینکه فلسطین و غزه، شکنجه‌گاه بزرگ یک ملت است که 60 سال در آنجا زندانی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی هستند، اظهار داشت: این ملت هر روز کشته داده و شکنجه می‌شوند و اسم چنین وضعیتی در تمدن جدید غربی، حقوق بشر گذاشته می‌شود، اما ملت فلسطین به رغم همه این فشارها، ایستاده است و یقیناً پیروز هم خواهد شد.

رئیس مجلس در خصوص بازدید خود از موزه عبرت گفت: بازدید از این موزه، برای کسانی که سال‌های قبل از انقلاب را ندیده‌اند، واجب است و باید بدانند چه شد که یک ملت مانند آتشفشان به خروش آمد و هر ناله‌ای که یک زندانی مظلوم در این سلول ها داشت، مبدل به فریاد یک ملت شد.

حداد عادل تاکید کرد: بر اساس زحماتی که تاکنون کشیده شده باید قدر انقلاب را بدانیم و درباره موضوعات جزئی اختلاف ایجاد نکنیم، تا خدای نکرده دوباره دژخیمان بر این کشور حاکم نشوند.

رئیس مجلس صبح امروز یکشنبه با حضور در موزه عبرت از بخش‌های مختلف آن بازدید و بند جدید موزه عبرت مربوط به گروه‌های انقلابی و مبارز در جریان انقلاب اسلامی را افتتاح کرد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها