احضاریه جعلی دادگاه برای انتقام از همسر

مردی که با جعل احضاریه قضایی به اتهام یک جرم سنگین ، قصد داشت از همسرش انتقام بگیرد تا او تقاضای طلاقش را به دادگاه خانواده ارائه نکند، دستگیر شد. به گزارش «جام جم »، 2هفته پیش مردی به دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران مراجعه و از همسرش شکایت کرد.
کد خبر: ۱۶۱۷۹۳

شاکی در تشریح ماجرا به قاضی صابری زفرقندی ، سرپرست دادسرا گفت : چندی پیش قصد داشتم برای ادامه زندگی ، به یکی از کشورهای خارجی سفر کنم که همسرم مخالفت کرد و با من به مشاجره و دعوا پرداخت و به منزل یکی از اقوامش در تهران رفت و قرار بود بزودی از هم جدا شویم ، اما چند روز قبل احضاریه ای از مرکز پلیس به دستم رسید که در آن نوشته شده بود، شما به اتهام اقدام علیه امنیت ملی احضار شده اید و باید برای ادامه تحقیقات به دادگاه انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران مراجعه کنید؛ در غیر این صورت دستگیر می شوید.

بنابراین از شهر محل سکونتم به تهران آمدم و تقاضای رسیدگی به پرونده ام را دارم . گمان می برم این اطلاعات دروغین را همسرم به پلیس و مراجع قضایی ارائه کرده است .به دنبال اظهارات این مرد، پرونده ای تشکیل و برای ادامه تحقیقات به شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران ارسال شد.

هوشیاری دادیار پرونده راز احضاریه جعلی را فاش کرد

دادیار شهبازی پس از بررسی احضاریه متهم ، به بررسی و استعلام آن از دادگاه انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران پرداخت که معلوم شد چنین احضاریه ای برای آن مرد صادر نشده و برگه احضاریه جعلی است.

با به دست آمدن این اطلاعات ، پرونده به مرکز پلیس ارسال شد و ماموران جستجوی ویژه ای را برای یافتن زن شاکی پرونده آغاز کردند و چند روز پیش موفق به دستگیری وی در یکی از محله های تهران شدند.

انکار به گرفتن انتقام از شوهر

با انتقال این زن به مرکز پلیس ، وی در بازجویی گفت : من با شوهرم اختلاف پیدا کردم و تصمیم به جدایی از او گرفتم ، اما با وساطت اقوام از تصمیم خود منصرف شدم و از شوهرم شکایت نکرده ام و برگه احضاریه ای نیز از سوی من برای وی فرستاده نشده است و گفته های او را قبول ندارم .به دنبال اظهارات این زن میانسال ، شوهرش دوباره بازجویی شد و راز انتقام شوم خود را از همسرش فاش کرد.

روز گذشته شوهر انتقامجو برای ادامه تحقیقات به شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران انتقال یافت .

انتقام دردسرساز شوهر

شوهر انتقامجو در اظهاراتش به دادیار شهبازی گفت : قصد رفتن به خارج از کشور را داشتم ، اما همسرم با من مخالفت می کرد.

پس از مدتی اختلاف هایمان بیشتر شد و همسرم خواست از من جدا شود که تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم ، بنابراین برگه احضاریه را جعل کردم و اتهامم را اقدام علیه امنیت ملی نوشتم تا به این طریق به دادسرا مراجعه و از زنم شکایت کنم ، شاید چند روزی او بازداشت و روانه زندان شود تا از تصمیم خود منصرف شود.

اشتباه کرده ام و تقاضای بخشش دارم .بنا بر این گزارش ، مرد میانسال با قرار قانونی بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها