آغاز همایش بررسی چالش های روز سینمای ایران

همایش 5روزه بررسی چالش های روز سینمای ایران با نگاهی به بیست و ششمین جشنواره فجر روز شنبه در تالار فارابی دانشکده هنر دانشگاه تهران آغاز شد و در اولین روز از این همایش ، دکتر احمدی ، فرهاد مهران فر و فرهاد توحیدی به بحث درباره سنت و فرهنگ پرداختند.
کد خبر: ۱۶۰۵۰۹

دکتر احمدی ، استاد دانشکده هنر دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت تصویر، سینما را شمشیری دولبه دانست که ماندن در سطح آن موجب انفعال می شود.


وی تصریح کرد: سینمای امروز دچار بحران عوام زدگی است و ما شیفته ظواهر شده ایم و در سطح باقی مانده ایم .


به گزارش ایسنا، وی گفت : نباید تصور کنیم سینمای ایران تنها به دلیل تغییر مدیریت دچار مشکل شده است ؛ اما با این حال بسیاری از مسائل سینمای امروز محصول این تغییرات است .او همچنین عنوان کرد: تعریف من از سینمای ملی ، سینمایی است که با شیوه ای ملی به مباحث جهانی بپردازد. احمدی در پایان صحبت هایش یادآور شد: تحرکی که می توان در سینمای ایران و جهان ایجاد کرد، کار نظامی آرمانگرا و آرمانخواه است .


فرهاد توحیدی ، فیلمنامه نویس دیگر سخنران این همایش هم گفت : هریک از مدیران ، سیاستی جدید را پایه گذاری می کنند و هیچ کدام به تجربیات مدیران قبلی توجه ندارند.وی با بیان این نکته که مدیریت آرمانی ، مدیریتی است که بستر مناسب را برای اجرای طرح های مختلف فراهم کند، در تعریف از سینمای ملی خاطرنشان کرد: سینمای ملی ، سینمایی است که به پشتیبانی ملی و بر پایه امنیت پایدار ملی و منافع ملی استوار است .


توحیدی همچنین هماهنگ شدن با نظرات مدیران مختلف را از مشکلات کار برشمرد و افزود: هریک از هنرمندان با جهان بینی خاص خود به دنیا می نگرند و هنرمند در شرایطی می تواند این جهان بینی را به تصویر بکشد که از آزادی های لازم برای انجام این کار برخوردار باشد و مدیریت آرمانی نیز مدیریتی است که بستر لازم را برای اجرای طرح های مختلف فراهم کند.


فرهاد مهران فر، مستندساز نیز گفت : بحران هویت یکی از بزرگ ترین چالش های سینمای ایران است . ملت ایران ملتی است که فرهنگ های متعددی را در دل خود جا داده و لازم است مدیریت فرهنگی به همه جوانب آگاه باشد و لایه های سطحی تاریخی و فرهنگی را نادیده نگیرد.


وی در پایان صحبت هایش نیز یادآور شد: بعد از جشنواره ها محیطهای دانشگاهی بهترین محل برای تعامل هستند و دانشگاه ها بهترین موقعیت برای اکران فیلم های مستند هستند.


نخستین همایش بررسی چالش های روز سینمای ایران تا اول اسفند امسال در تالار فارابی دانشکده هنر ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها