مشیر المصری، دبیرکل فراکسیون حماس در شورای قانونگذاری فلسطین روز گذشته در واکنش به تهدیدهای اسرائیل و اعمال محدودیتهایی از سوی دولت مصر برای ساکنان غزه تاکید کرد حماس خواهان شکسته شدن تحریم علیه نوار غزه است نه پاهای کسانی که در تحریم هستند.
او به اظهارات اخیر احمد ابوالغیظ، وزیر خارجه مصر مبنی بر شکستن پاهای فلسطینیهایی که از مرزهای مصر میگذرند، اشاره داشت.
مصری گفت: ما امیدواریم این اظهارات بیان کننده موضع کلی مصر نباشد. وی افزود: ما امیدوار بودیم اعراب برای شکستن تحریمها اقدام کنند نه برای شکستن پاهای تحریم شدگان.
این در حالی است که قاهره اعلام کرده از خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در دمشق و دیگر رهبران حماس در نوار غزه برای سفر به مصر استقبال نمیکند و هرگز اجازه ورود آنها به خاک مصر را نخواهد داد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد