6 کشته در تیراندازی درجلسه یک شورای شهر میسوری امریکا

پلیس آمریکا اعلام کرد ، پنجشنبه شب 7 فوریه هنگام جلسه شورای شهر کایرکوود در ایالت میسوری یک مرد مسلح وارد ساختمان شهرداری شد و به ضرب گلوله 2 مامور پلیس و 3 عضو شورای شهر را به قتل رساند.
کد خبر: ۱۵۸۶۰۲

به گزارش خبرگزاری رویترز ، پلیس افزود ، فرد مهاجم نیز به نوبه خود توسط ماموران کشته شد. مرد مسلح پی از ورود به محوطه شهرداری کایرکوود ابتدا یک مامور پلیس را در پارکینگ و مامور دیگری را در داخل ساختمان به قتل رساند.


به گفته پلیس ، او سپس وارد محل جلسه شورای شهر شد و به سوی افراد حاضر به ویژه اعضای شورا و شهردار آتش گشود. حال شهردار که گلوله به سرش اصابت کرده به شدت وخیم است.


پلیس افزود ، در این تیراندازی علاوه بر 2 مامور پلیس ، 2 عضو شورای شهر و یک مهندس که در جلسه حضور داشت نیز کشته شدند.

به گفته شاهدان ، مرد مهاجم یک مغازه دار میانسال بود که از گذشته با شورای شهر کایرکوود اختلاف داشته و پیش از این دو بار در سال 2006 به دلیل برهم زدن جلسه شورای شهر دستگیر شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها