برای اولین بار در ایران فراهم شد

امکان عکاسی از کتاب های شکننده و قدیمی

کتابخانه مجلس برای اولین بار در ایران به دستگاه اسکنری مجهز شده که توانایی اسکن کتاب های چاپی قدیمی چندین قرن پیش را با زاویه کمتر از 90درجه دارد.
کد خبر: ۱۵۷۶۷۷
معاون فنی کتابخانه ، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی به فارس گفت : این دستگاه قابلیت اسکن کتاب های چاپی بسیار قدیمی را با بهترین کیفیت و کمترین آسیب دارد.

وی گفت : کتابخانه شماره 2مجلس شورای اسلامی ، کتاب های چاپی بسیار قدیمی ای با قدمت 400یا 500سال دارد که اطلاق کتاب به این آثار شاید چندان درست نباشد و اکنون یک شی ئ موزه ای هستند و براحتی نمی توان آنها را در اختیار محققان قرار داد.

کریمیان افزود: این نسخه ها شکننده اند و دستگاهی که خریداری می شود این قابلیت را دارد که با زاویه 90درجه و حتی کمتر از کتاب اسکن کند و در واقع بدون آن که کتاب کاملا باز شود، دستگاه با بهترین کیفیت آن را اسکن کند. وی اشاره ای به قیمت و کشور سازنده این دستگاه نکرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها