به گزارش جام جم آنلاین همدان، سید مهدی محمدی اظهار داشت: در راستای اجرای طرحهای نظارتی و صیانت از حقوق شهروندان، پرونده تخلف صنفی مربوط به یک پارکینگ عمومی در استان پس از گزارش بازرسان اداره صمت و تشکیل پرونده به ارزش پنج میلیارد ریال، به شعبه رسیدگی به تخلفات صنفی تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از رسیدگی و بررسی مدارک، مستندات و احراز تخلفات ارتکابی توسط متصدی این واحد، با استناد به قوانین نظام صنفی، متخلف را علاوه بر الزام به رعایت نرخنامه قانونی، به پرداخت ۵۰ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان در ادامه تأکید کرد: این اداره کل با تمام توان در راستای صیانت از حقوق شهروندان و مسافران، به ویژه در ایام پیک سفر و تعطیلات که شاهد حضور گسترده گردشگران در استان هستیم، بر فعالیت تمامی واحدهای خدماتی، تفریحی و گردشگری نظارت مستمر دارد و با هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، کم فروشی و عدم رعایت ضوابط اعلامی، قاطعانه و بدون اغماض برخورد قانونی خواهد کرد.
وی از عموم هموطنان و مسافران گرامی درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، مراتب را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات این اداره کل و یا تماس با شماره تلفن های ۱۲۴ و ۱۳۵ اطلاع رسانی نمایند تا در اسرع وقت به شکایات واصله رسیدگی شود.
تهیهکننده برنامه شبکه نسیم از دغدغههای تولید برنامهاش گفت:
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با جامجم آنلاین:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد