تولید نفت عراق فراتراز سطح پیش از جنگ

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد، تولید نفت عراق برای نخستین بار به سطحی فراتر از تولید آن پیش از حمله آمریکا درمارس سال 2003 رسیده است.
کد خبر: ۱۵۶۱۵۱

به گزارش شبکه BBC ، براساس گزارش آژانس بین المللی انرژی ، تولید نفت خام عراق در حال حاضر 2 میلیون و 300 هزار بشکه در روز است که نسبت به تولید نفت خام این کشوردر آغاز سال 2007 میلادی حدود 400 هزار بشکه افزایش نشان می دهد.
کارشناسان آژانس بین المللی انرژی بهبود وضعیت امنیتی عراق را از دلایل افزایش نفت خام این کشوراعلام کرده اند اما هشدار داده اند که خطر حمله به تأسیسات نفتی عراق کماکان وجود دارد.

درتازه ترین گزارش آژانس بین المللی انرژی به طور ویژه به بهبود امنیت در خط لوله نفتی مهمی که میدان های نفتی کرکوک در شمال عراق را به بندر جیحان در ترکیه متصل می کند، اشاره شده است.
در سال های اخیر این خط لوله انتقال نفت شمال عراق به دلیل حملات خرابکارانه در دوره های زمانی درازمدت بلااستفاده بوده است.
عراق از لحاظ ذخایر نفتی سومین کشور جهان پس از عربستان سعودی و ایران محسوب می شود اما تولید نفت خام این کشور در پی نا آرامی هایی که پس از سقوط صدام حسین رخ داد، کاهش قابل ملاحظه ای یافته بود.
کارشناسان می گویند،علی رغم بهبود وضع امنیتی کماکان حملات شورشیان به تاسیسات نفتی عراق با اینکه پراکنده تر است اما ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها