مشوق ویژه شهرداری یزد برای توسعه گردشگری

تخفیف ۹۰ درصدی عوارض ساخت هتل‌های پنج‌ستاره

حقیرالسادات
رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد از تدوین بسته‌ای جدید از مشوق‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری خبر داد و گفت: مدیریت شهری برای تشویق سرمایه‌گذاران به ساخت هتل‌های پنج‌ستاره، تخفیف تا ۹۰ درصدی عوارض را در نظر گرفته است؛ اقدامی که می‌تواند نقش مؤثری در توسعه زیرساخت‌های اقامتی و رونق صنعت گردشگری شهر جهانی یزد داشته باشد.
کد خبر: ۱۵۵۸۷۰۹

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، بی‌بی‌فاطمه حقیرالسادات با اشاره به سیاست‌های مدیریت شهری در حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اظهار کرد: با هدف تقویت زیرساخت‌های گردشگری و افزایش مشارکت سرمایه‌گذاران، بسته‌ای از مشوق‌های اقتصادی و حمایتی در حوزه گردشگری تدوین شده است.

وی افزود: بر اساس این بسته، سرمایه‌گذارانی که نسبت به احداث هتل‌های پنج‌ستاره در شهر یزد اقدام کنند، می‌توانند از تخفیف تا ۹۰ درصدی در پرداخت عوارض شهرداری بهره‌مند شوند؛ مشوقی که با هدف افزایش سرمایه‌گذاری و ارتقای ظرفیت اقامتی شهر پیش‌بینی شده است.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد همچنین از تدوین تسهیلات ویژه برای احیای بناهای تاریخی و تبدیل آن‌ها به مراکز اقامتی، گردشگری و پذیرایی خبر داد و گفت: این سیاست علاوه بر حفاظت و احیای میراث ارزشمند تاریخی یزد، می‌تواند به رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال و افزایش ماندگاری گردشگران در این شهر کمک کند.

حقیرالسادات با تأکید بر اینکه حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی یکی از راهبردهای اصلی مدیریت شهری است، تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد مشوق‌های هدفمند، زمینه‌ساز جذب سرمایه، افزایش کیفیت خدمات گردشگری و تحقق توسعه پایدار در شهر جهانی یزد خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها