مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند
به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما؛ علت این شکایت تحریمهای آمریکا علیه این قضات اعلام شده است. کیمبرلی پروست Kimberly Prost, از کانادا، سولومی بالونگی بوسا Solomy Balungi Bossa از اوگاندا و رین آلاپینی-گانسو Reine Alapini-Gansou از بنین، ترامپ را به اعمال «فشار فراقضایی» و هدف قرار دادن منافع مالی و سایر منافع شخصی آنها» متهم کردند.
این قاضی ها می گویند که رئیس جمهور آمریکا در تلاش است تا «آنها را به خاطر تصمیمات قضایی قبلی» ، از جمله احکام بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تصمیم به آغاز تحقیقات در مورد جنایات جنگی ادعایی مرتکب شده توسط نیروهای آمریکایی در افغانستان، مجازات کند.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند