سرقت از طلافروشی برای قسط خودرو

سرقت از طلافروشی برای قسط خودرو
مردی که برای تامین پول اقساط خودروی آریزواش، به دو طلافروشی مسلحانه دستبرد زده بود، بازداشت شد. متهم قصد سرقت از شش طلافروشی دیگر را داشت که ناکام ماند.
کد خبر: ۱۵۵۲۱۹۸
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، دوازدهم اردیبهشت مردی با پلیس ۱۱۰ تهران تماس گرفت و خبرداد مغازه طلافروشی‌اش هدف سرقت مسلحانه قرار گرفته است. ماموران اداره یکم پلیس آگاهی تهران به محل طلافروشی در خیابان هفدهم شهریور تهران رفتند. با تحقیق از طلافروش پی بردند، مردی که ماسک بر چهره داشته به عنوان مشتری وارد شده و به بهانه خرید طلا برای تولد همسرش، چند قطعه طلا را بررسی کرده و بعد با سلاح او را تهدید و۱۵۰ گرم طلا به سرقت برده است.  ماموران به بازبینی فیلم دوربین‌های مداربسته طلافروشی و محل‌های اطراف پرداختند و متوجه شدند سارق با سوار شدن به خودروی آریزوی مشکی با پلاک مخدوش فرار کرده است. ماموران دنبال این سارق و توقیف خودرو بودند که پیش از ظهر بیستم اردیبهشت، سرقت مشابهی در خیابان اندرزگو رخ داد. ماموران به آنجا رفته و از طلافروش تحقیق کردند که گفت: مردی کت و شلواری روز قبل به مغازه‌ام آمد و یک سرویس طلای ۱۰۰ گرمی سفارش داد و گفت به‌زودی برای تحویل و پرداخت پول آن می‌آید. روز بعد مشغول کارهای مغازه‌ام بودم که او وارد شد. تصور کردم پول آورده تا سرویس را بخرد که یکدفعه سلاحی از داخل کتش بیرون آورد و مرا به مرگ تهدید کرد. بعد هم ۱۰۰ گرم طلا را به سرقت برد و فرار کرد.  ماموران در بازبینی فیلم دوربین مداربسته متوجه شدند او همان دزدی بوده که در تعقیبش هستند و با همان خودروی آریزو فرار کرده است. در ادامه این جست‌و‌جوها، هویت مالک این خودرو به دست آمد. سرانجام روز چهارشنبه مخفیگاهش در حوالی دریاچه چیتگر تهران شناسایی و او بازداشت شد. در بازرسی از خانه متهم ۴۰ ساله، سلاح کلت کمری کشف شد. متهم با انتقال به اداره یکم پلیس آگاهی تهران بازجویی شد. در بررسی سوابق کیفری‌اش مشخص شد سابقه کیفری ندارد، متاهل بوده و فرزند دارد. سارق مسلح در جریان تحقیقات گفت: لیسانس دارم. در بازار مشغول به کار بودم. خودروی آریزو خریدم اما اقساط آن خیلی بالا بود و نتوانستم پرداخت کنم. تصمیم گرفتم با سرقت مسلحانه از بانک پول اقساط را جور کنم که متوجه شدم در این شرایط جنگی پول کمتری در بانک است و منصرف شدم. تصمیم گرفتم از طلافروشی‌ها سرقت کنم. مدتی قبل در سایت اینترنتی سفارش کلت کمری و تعدادی فشنگ دادم و ۴۰ میلیون تومان بابت آن پرداختم.  وی افزود: ابتدا به چند مغازه طلافروشی رفتم تا وضعیت آنها را بررسی کنم که اولین آن را در خیابان هفدهم شهریور یافتم. روز دوازدهم اردیبهشت سوار خودروی آریزو‌ام شدم و به حوالی محل سرقت رفتم. پلاک را دستکاری کردم. بعد از خودرو پیاده شده و سمت طلافروشی رفتم و با تهدید طلافروش  ۱۵۰ گرم از طلاها را برداشتم. او فرصت پیدا نکرد زنگ خطر را به‌صدا درآورد. بعد سوار خودرو شده و فرار کردم.  متهم به سرقت ادامه داد: روز بعد بخشی از طلاها را فروختم. کل اقساط خودرو را پرداخت کردم. روز نوزدهم اردیبهشت نیز چند طلافروشی را بررسی کردم تا به طلافروشی بلوار اندرزگو رسیدم. به عنوان مشتری وارد شدم تا شرایط را بسنجم. بعد به دروغ به طلافروش سفارش سرویس طلای ۱۰۰ گرمی دادم و رفتم. روز بعد کلت را برداشتم و به آنجا رفتم. طلافروش که خواست طلاهای سفارشی را نشانم دهد، سلاح را سمتش گرفتم و بعد از تهدید او ۱۰۰ گرم طلا سرقت کردم. بخشی از این طلاهای سرقتی را هم فروختم. درصدد بودم از شش مغازه طلافروشی دیگر هم سرقت کنم تا کل پول جور شود که دستگیر شدم. طلاهایی که سرقت کردم، ۲۵۰ گرم بود و پنج میلیارد تومان ارزش داشت اما با فروش آن پول کمی نصیبم شد. 
 سرهنگ مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت با تایید این خبر به جام‌جم گفت: با اعتراف متهم به دو فقره سرقت مسلحانه، او در بازداشت به‌سر می‌برد. تحقیقات تکمیلی از او برای کشف طلاهای سرقتی و خریداران اموال سرقتی ادامه دارد. 
newsQrCode
ارسال نظرات انتشار یافته: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۴
متاسفانه بسیاری از متخلفین سابقه دار هیچ ترسی از مجازات ندارند و زندان خانه اصلی آنهاست و چون مجازاتها چندان سخت و بازدارنده نیست و تاثیر گذار در افکار عمومی هم نیست هم سن ورود له خلافکاری پایین آمده و هم دیگر فقط جنسیت مرد خلافکار نیستند بانوان در سن های مختلف از سرقت خانگی گرفته تا کف زنی و سایر خلاف ها گدی سبقت را از آقایان ربودند بنظر میرسد بازجویی ها بهتر است با دقت بیشتر و جدی تر باشد مضاف اینکه روند رسیدگی ها با سرعت بیشتری باشد و هرگونه فرصت را از متخلف گرفته شود باین معنی زمان رسیدگی ادله حداقلی هم برای قرار بازداشت تا رسیدگی دقیق تر کفایت می‌کند برای امنیت بیشتر نیاز به مجازات سخت و باز دارنده داریم‌

نیازمندی ها