جنگ رمضان

سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: معادلات جنگ در حال تغییر است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: کنترل دفاع از سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط ارتش صهیونیستی در حال فروپاشی است.
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: کنترل دفاع از سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط ارتش صهیونیستی در حال فروپاشی است.
کد خبر: ۱۵۴۶۷۹۷
به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صداوسیما متن کامل سخنان سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا بدین شرح است:
 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
 
در ادامه سرنگونی دنباله‌دار هواگردهای دشمنان به‌دست مدافعان آسمان ایران، در روز شنبه، یک فروند پهپاد رزمیِ دشمن صهیونی - آمریکایی، طی عملیات کشف و شناسایی نیروی پدافند هوایی ارتش و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافندهوایی کشور، قبل از انجام هر گونه عملیات رزمی در آسمان تهران، مورد اصابت قرار گرفت و متلاشی شد.
 
در ادامه موج ۷۲ عملیات وعده‌صادق۴، نیروی دریایی سپاه طی یک عملیات ترکیبی، آشیانه و مخازن سوخت جنگنده‌های تروریست‌های آمریکایی-صهیونی را در پایگاه "منهاد" و پایگاه هوایی "علی‌السالم" را با حجم انبوهی از موشک‌های بالستیک و پهپادهای انهدامی درهم کوبید.
 
این دو پایگاه طی روزهای گذشته مبدأ تهاجم به جزایر ایرانی بودند که مورد هدف قرار گرفتند.
 
جنوب و شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین در موج «هفتاد و سوم» عملیات وعده‌صادق۴ با رمز «یا حیدر علیه‌السلام» مورد هدف سخت و قاطع پرتابه‌های سامانه‌های موشکی و پهپادی هوافضای سپاه پاسداران قرار گرفت.
 
تأسيسات نظامی و مراکز امنیتی در «آراد»، «دیمونا»، «ایلات»، «بئرالسبع» و «کریات‌گات» در جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین پس از فروپاشی سیستم پدافندی این ارتش غاصب صهیونیستی، و پایگاه‌های علی‌السالم، منهاد، الظَفره ارتش تروریست آمریکا در منطقه توسط سامانه‌های موشکی فتاح، قدر و عماد و پهپادهای انهدامی، مورد اصابت دقیق قرار گرفتند.
 
بنابر گزارش‌های میدانی بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی در ساعات اولیه این تهاجم گزارش شده است. مقامات امنیتی صهیونیستی، فشار بر خبرنگاران و شاهدان عینی را برای سانسور تخريب‌ها و گزارش تلفات، افزایش داده‌اند.
 
شرايط اسفناک و رهاشده ساکنان اراضی اشغالی که در پی جنگ‌افروزی کابینه جنگی نتانیاهو، دچار توسعه بحران شده‌اند، به‌ویژه برای ساکنان مناطقی از رژیم صهیونیستی که زندگی و امنیت آنان، با ساخت مراکز هسته‌ای و نظامی در نزدیکی مراکز مسکونی تحت‌الشعاع قرار گرفته، قابل‌مشاهده است.
 
معادلات جنگ به‌سرعت در حال تغییر است و کنترل دفاع از سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط ارتش صهیونیستی در حال فروپاشی است.
 
ضروری است از مجاهدت‌های غرورآفرین نیروهای مجاهد حزب‌الله در ایجاد یک‌جبهه نبرد سخت و پرفشار علیه بخش‌های شمالی و مرکزی سرزمین‌های اشغالی یاد کرده، و این پیروزی‌ها را به مجاهدان سرافراز و مسلمانان منطقه تبریک بگوییم.
 
در پایان، پیرو هشدارهای قبلی اعلام می‌کنیم: چنانچه زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران از سوی دشمن مورد تهاجم قرار گیرد، کلیه‌ی زیرساخت‌های انرژی، فن‌آوری اطلاعات و آب‌شیرین‌کن‌های متعلق به آمریکا و رژیم در منطقه، هدف قرار خواهند گرفت.
 
و ماالنصر الا من عندالله العزيز الحكيم
newsQrCode
برچسب ها: جنگ رمضان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها