همکاری نماینده پارلمان عراق با تروریست ها؛

عدنان الدولیمی نماینده برجسته پارلمان عراق که نیروهای امریکایی و عراقی یک خودرو بمب گذاری شده را در خانه اش یافتند گفت سربازان عراقی مانع از رفتن او به پارلمان شدند.
کد خبر: ۱۵۴۶۰۶

به گزارش بی بی سی، از روز جمعه که بیش از 40 نفر از کارکنان دولیمی در عملیات مشترک عراق و امریکا دستگیر شدند، سربازان اطراف خانه او در بغداد مستقر شده اند.
ماموران امنیتی می گویند پس از یافتن یک خودرو بمب گذاری شده در اقامتگاه دولیمی این عملیات را آغاز کردند.
دولیمی رییس جبهه سیاسی سنی اصلی عراق است که در ماه اوت همکاری خود را با دولت عراق قطع کرد. عملیات مشترک در اطراف خانه دولیمی از پنجشنبه شب شروع شد.
یک سخنگوی ارتش امریکا گفت خودرو بمب گذاری شده نزدیک اقامتگاه دولیمی پیدا شد. به گفته امریکایی ها کلید این خودرو در اختیار محافظان دولیمی بود.
دولیمی گفت وی حامی تروریسم نیست و این کارها توطئه علیه او است.

جام جم آنلاین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها