از ادعای پیشرفت تا ناتوانی در تأمین امنیت تنگه هرمز

تناقض‌گویی ترامپ در بحبوحه ناکامی‌های میدانی

رئیس‌جمهور جنگ‌طلب آمریکا، در ادامه اظهارات متناقض خود درباره تجاوز نظامی به ایران، یک بار دیگر تلاش کرد تصویری موفق از جنگی ترسیم کند که به اذعان ناظران، فرسایشی و بی‌نتیجه مانده است.
رئیس‌جمهور جنگ‌طلب آمریکا، در ادامه اظهارات متناقض خود درباره تجاوز نظامی به ایران، یک بار دیگر تلاش کرد تصویری موفق از جنگی ترسیم کند که به اذعان ناظران، فرسایشی و بی‌نتیجه مانده است.
کد خبر: ۱۵۴۶۰۴۰

به گزارش جام جم آنلاین، دونالد ترامپ پنجشنبه شب در مراسمی در کاخ سفید با لحنی سرشار از پیروزی های دروغین و واهی ادعا کرد: در جبهه ایران، وضعیت با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و اوضاع خیلی خوب پیش می‌رود.

رئیس‌جمهور آمریکا که این روز‌ها به دلیل پیامد‌های اقتصادی حمله به ایران زیر تیغ انتقاد افکار عمومی و کنگره قرار دارد، در توجیه این تجاوز گفت: ارتش ما منحصر‌به‌فرد است و هیچ‌کس تاکنون چیزی شبیه آن ندیده است. ما کاری را انجام می‌دهیم که باید در طول یک دوره ۴۷ ساله انجام می‌شد.

وی با اشاره به عملکرد دوران ریاست جمهوری خود مدعی شد: ما دوره اول بسیار موفقی داشتیم، بهترین اقتصاد تاریخ. ارتش خود را بازسازی کردیم و به همین دلیل اکنون در ایران خوب عمل می‌کنیم.

از موفقیت در ونزوئلا تا جنگ با ایران

ترامپ در ادامه اظهارات خود، تجاوز به ایران را با عملیات ربایش نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، مقایسه و ادعا کرد: وقتی به کار‌هایی که آنها در ونزوئلا انجام دادند و اکنون در ایران می‌کنند نگاه می‌کنید، فوق‌العاده بوده است.

شجاعت کشتی‌ها در برابر ناتوانی آمریکا

اما متناقض‌ترین بخش اظهارات ترامپ، ادعای او درباره تنگه هرمز بود. رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز خطاب به ناخدای کشتی‌هایی که به دلیل ناامنی در این آبراه حیاتی توقف کرده‌اند، گفت: آنها باید شجاعت نشان دهند و از تنگه هرمز عبور کنند! چیزی برای ترسیدن وجود ندارد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که منابع آگاه از رد روزانه درخواست کشتی‌ها برای اسکورت توسط نیروی دریایی آمریکا خبر داده‌اند. پنتاگون عملاً اعتراف کرده که قادر به تضمین امنیت در تنگه هرمز نیست و کشتی‌های تجاری برای در امان ماندن از حملات، ناچار به ترفند‌هایی مانند اعلام هویت چینی روی آورده‌اند.

پیامد‌های فرسایشی جنگ علیه ایران

تناقض‌گویی‌های ترامپ در حالی است که کارشناسان معتقدند جنگ تحمیلی علیه ایران، نه تنها به اهداف راهبردی خود نرسیده، بلکه با ایجاد بی‌ثباتی در منطقه، افزایش قیمت جهانی نفت و کاهش محبوبیت دولت آمریکا همراه بوده است. ایران با اتکا به توانمندی‌های بومی، معادلات را به نفع خود تغییر داده و محدودیت‌های قدرت آمریکا را به جهانیان نشان داده است.

منبع: فاکس نیوز

newsQrCode
برچسب ها: دونالد ترامپ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها