برژینسکی: امریکا از درگیری لفظی با احمدی نژاد خودداری کند

ایرنا: مشاور امنیتی اسبق امریکا به مقامات این کشور توصیه کرد، به جای درگیری های لفظی با رئیس جمهوری اسلامی ایران از پافشاری بر پیش شرطهای مذاکره با ایران دست بردارند و به شیوه ای موثر مساله هسته ای را حل کنند.
کد خبر: ۱۵۴۵۳۳

زبیگنیو برژینسکی ، مشاور امنیتی جیمی کارتر در یادداشتی که در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد، با اشاره به سفر اخیرش به چین و ملاقات با رهبران آن کشور، دریافت های خود را درخصوص دیدگاه پکن نسبت به مساله هسته ای ایران مطرح کرد.
به اعتقاد وی ، چینی ها معتقدند بر عکس کره شمالی ، ایران همواره قصد دستیابی به سلاح هسته ای را رد کرده و این نکته می تواند فرصتی برای ترتیب دادن مقدمات حل مساله هسته ای ایران باشد.
به نوشته برژینسکی ، امریکا باید از بگومگو با محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران دست بردارد؛ چرا که این کار تنها به قوی شدن او در داخل کشورش می انجامد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها