رئیس پلیس راه راهور فراجا؛

محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد شمال کشور

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی کشور به‌مناسبت تعطیلات پایان هفته (از امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا صبح شنبه ۲۵ بهمن) خبر داد.
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی کشور به‌مناسبت تعطیلات پایان هفته (از امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا صبح شنبه ۲۵ بهمن) خبر داد.
کد خبر: ۱۵۴۲۱۸۹

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از پلیس راهور فراجا، سردار احمد کرمی اسد افزود: محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی به‌منظور افزایش ایمنی، تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه و مدیریت ترافیک از روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا روز شنبه ۲۵ بهمن در برخی محور‌های اصلی کشور اجرا می‌شود.

وی افزود: بر این اساس، تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۵ بهمن در محور‌های کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد و برعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به تردد در محور کرج–چالوس، اظهار کرد: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور کماکان ممنوع است همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، در روز‌های ۲۱، ۲۲، ۲۳ و ۲۵ بهمن، محدودیت‌های یکطرفه مقطعی با صلاحدید مأموران پلیس راه اجرا خواهد شد.

سردار کرمی اسد ادامه داد: در روز جمعه ۲۴ بهمن، محدودیت قطعی تردد در محور کرج–چالوس اعمال می‌شود، به‌طوری‌که از ساعت ۱۱ در آزادراه تهران–شمال برای خودرو‌های به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۲ محور از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد همچنین از ساعت ۱۴ تردد از مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا شده و این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت. در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان اعلامی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تردد ساکنان محلی از مسیر جاده قدیم کرج–چالوس در محدوده پل زنگوله مجاز است، اما تردد خودرو‌هایی که قصد عزیمت به چالوس را در زمان اعمال محدودیت دارند از میدان امیرکبیر ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محور هراز نیز گفت: تردد تریلر‌ها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ در روز‌های چهارشنبه، پنج‌شنبه، جمعه و شنبه به تاریخ‌های ۲۲، ۲۳، ۲۴ و ۲۵ بهمن ممنوع خواهد بود همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در روز جمعه ۲۴ بهمن از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان اجرا می‌شود.

سردار کرمی اسد با اشاره به محور فشم افزود: در روز جمعه ۲۴ بهمن، از ساعت ۱۷ تا ۲۰، محدودیت ترافیکی به‌صورت یک‌طرفه از انتهای محور (محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

وی گفت: در محور قدیم رشت–قزوین و بالعکس نیز در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد انواع تریلر‌ها و کامیون‌ها به‌استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن و از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های چهارشنبه و جمعه به تاریخ‌های ۲۲ و ۲۴ بهمن ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با مأموران پلیس همکاری لازم را داشته و برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها از منابع رسمی اطلاع‌رسانی پلیس استفاده کنند.

newsQrCode
برچسب ها: ترافیک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها