عشق گمشده به روایت بهزاد فراهانی و دخترش شقایق

آیا تاکنون شاهد بحران عاطفی میان یک زوج کهنسال بوده اید؛ شاید دیدن این بحران اصلا خوشایند نباشد، اما برای یک کارگردان می تواند انگیزه نوشتن یک درام و تبدیل آن به یک فیلم باشد
کد خبر: ۱۵۳۳۲۸
و ناگفته نماند که این اتفاق در شبکه دو رخ داد و فیلم عشق گمشده با همین مضمون مقابل دوربین رفت.
عشق گمشده ، داستان زندگی زوجی است که در سن بازنشستگی دچار بحران عاطفی می شوند. آنها آنقدر درگیر بچه ها و نوه های خود می شوند که یکدیگر را فراموش می کنند، اما یک اتفاق باعث می شود آنها برای ترمیم روابط عاطفی میان خود تلاش کنند.
بهزاد فراهانی ، شقایق فراهانی ، مهرانه مهین ترابی ، شبنم فرشادجو و مونا فرجاد بازیگران اصلی این فیلم هستند که اسماعیل فلاح پور آن را کارگردانی می کند و مهدی گلی زاده تهیه کنندگی آن را به عهده دارد.
گلی زاده ، تهیه کننده فیلم عشق گمشده درباره ضرورت پرداختن به چنین موضوعاتی گفت : یکی از مشکلات اساسی خانواده های ایرانی که کم کم دارد به یک معضل تبدیل می شود، این است که زوجهایی که سن بازنشستگی را سپری می کنند، آنقدر درگیر حاشیه های زندگی می شوند که یکدیگر را فراموش می کنند.
تهیه کننده فیلم عشق گمشده با یادآوری این نکته که تعریف جدید شبکه دو سیما، شبکه خانواده است ، گفت: ما تلاش می کنیم با ساخت این فیلم ، خانواده های ایرانی را متوجه این مشکل کنیم و برای این معضل به آنها هشدار دهیم .طبق برنامه ریزی ، تصویربرداری فیلم عشق گمشده تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.
این فیلم را غلامرضا آزادی تصویربرداری می کند و حمید رضا قمی صدابردار آن است.
از دیگر عوامل سازنده این فیلم می توان به مجری طرح: حسن رجبی ، مدیرتولید: سوسن دین محمدی و طراح گریم: مهری شیرازی اشاره کرد. پیش از این قرار بود عشق گمشده را رامبد جوان کارگردانی کند که به دلیل مشغله زیاد جوان ، کارگردانی این فیلم به اسماعیل فلاح پور سپرده شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها