تب یلدایی در بازار طلا؛ صعود قیمت‌ها ادامه دارد

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد گفت: با توجه به رشد چشمگیر نرخ جهانی انس طلا و افزایش قیمت دلار، در روز‌های نزدیک به شب یلدا شاهد ادامه روند صعودی قیمت‌ها خواهیم بود.
کد خبر: ۱۵۳۱۹۲۴

تب یلدایی در بازار طلا؛ صعود قیمت‌ها ادامه دارد

به گزارش جام جم آنلاین، یوسف تقی‌زادگان با اشاره به افزایش لحظه‌ای و رکوردشکن قیمت طلا در بازار داخلی، از رکود شدید در معاملات این بخش و کاهش خرید و فروش خبر داد و اظهار کرد: با توجه به رشد چشمگیر نرخ جهانی انس طلا و افزایش قیمت دلار، در روز‌های نزدیک به شب یلدا شاهد ادامه روند صعودی قیمت‌ها خواهیم بود. 

وی افزود: در حال حاضر طلای ۱۸ عیار به حدود ۱۲ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان رسیده و قیمت نقره نیز با جهش کم‌سابقه‌ای تا ۵۹.۶ دلار برای هر انس افزایش یافته است.

تقی‌زادگان تصریح کرد: این شرایط باعث شده هیچ معامله‌ای در بازار صورت نگیرد و طی روز‌های اخیر حتی یک فاکتور فروش هم در واحد‌های صنفی صادر نشده است. عملاً بازار در وضعیت بحرانی و بدون مشتری قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه صنف طلا، نقره و جواهر مشهد، همچنین نسبت به خرید و فروش غیرمجاز در پلتفرم‌های اینترنتی مانند دیوار و شیپور هشدار داد و گفت: از شهروندان می‌خواهیم به هیچ عنوان در فضای مجازی یا از منابع نامعتبر اقدام به خرید طلای آب‌شده نکنند. در حال حاضر برخی افراد سودجو با استفاده از فناوری‌های نانویی، نمونه‌های بدل را با آب‌کاری روی طلا فروخته و پس از آزمایش مشخص می‌شود که اصل نیست.

وی تأکید کرد: تنها منبع مطمئن برای خرید طلا، واحد‌های صنفی دارای مجوز رسمی اتحادیه هستند. مردم باید دقت کنند که خرید‌های خود را به‌صورت حضوری، با صدور فاکتور معتبر و از فروشگاه‌های شناخته‌شده انجام دهند.

تقی‌زادگان تصریح کرد: مردم نباید طلای خود را برای تحویل بعدی یا وعده پرداخت آتی به دست فروشندگان بسپارند. تمام معاملات باید نقدی، شفاف و به‌صورت رسمی انجام شود. هشدار جدی ما برای جلوگیری از ضرر‌های احتمالی و سوءاستفاده‌های مالی است.

newsQrCode
برچسب ها: یلدایی طلا نرخ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها