
جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در پی انتشار آگهی استخدامی این شرکت و فراهم شدن امکان ثبتنام برخط، بیش از ۷۶۰۰ داوطلب از سراسر کشور در سامانه مربوطه نامنویسی کرده و وارد رقابت شدند.
رقابت استخدامی شرکت پتروشیمی تبریز با هدف ایجاد فرصتهای برابر شغلی و تأمین نیروی انسانی کارآمد، متخصص و واجد صلاحیت در ۱۳ گروه شغلی برگزار گردید. گفتنی است این آزمون در مقاطع تحصیلی دیپلم، کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد انجام پذیرفت.
در جریان برگزاری این آزمون، سید نوراله میراشرفی، مدیرعامل و نائبرئیس هیئتمدیره شرکت پتروشیمی تبریز، بههمراه جمعی از مدیران شرکت و دستاندرکاران اجرایی، با حضور در حوزههای امتحانی از روند برگزاری آزمون بازدید کرده و بر حسن اجرای مراحل مختلف آن نظارت داشتند.
با برگزاری آزمون کتبی، مرحله نخست این فرآیند به پایان رسید و مراحل بعدی ارزیابی داوطلبان بر اساس زمانبندیهای آتی اطلاعرسانی خواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد