بازپس‌گیری ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در بندپی شرقی

رئیس دادگستری بخش بندپی شرقی گفت: بیش از ۳۳ هزار مترمربع از اراضی ملی در روستاهای منطقه بندپی شرقی از دست متصرفان خارج و به وضع سابق بازگردانده شد.
کد خبر: ۱۵۲۸۱۴۵

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،در روزهایی که بسیاری نگران آینده جنگل‌ها و مراتع بودند، تلاش‌های پیگیرانه دستگاه قضایی مازندران بار دیگر نتیجه داد.بندپی شرقی مازندران، جایی که مراتع ییلاقی سال‌ها زیر دست‌اندازی برخی افراد گرفتار شده بود، حالا به آغوش طبیعت بازگشت.میثم اکبری رئیس دادگستری بخش بندپی شرقی، اعلام کرد: بیش از ۳۳ هزار و ۵۶۹ مترمربع از اراضی ملی در روستاهای بائوسَرا، خال‌پشت، گلیرون، تته و برون از دست متصرفان خارج و به وضع سابق بازگردانده شد.
 
وی افزود: در اجرای تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ۵۶ فقره زمین ملی در روستاهای منطقه آزادسازی شد.رئیس دادگستری بخش بندپی شرقی گفت: ۳۳ هزار و ۵۶۹ مترمربع اراضی ملی از دست متصرفین خارج، چندین بنای فلزی و چوبی مسقف به حلب، فنداسیون بلوکی و چوبی و پایه های فلزی تخریب، سیم فنس و سیم‌های خاردار محدوده مذکور جمع آوری و نهال‌های سیاه ریشه باغی از عرصه‌ها ریشه کن شد.این آزادسازی پاسخی به مطالبه مردم روستاها است که سال‌ها شاهد تصرف مراتع‌شان بودند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها