توسعه کشت قراردادی زعفران در همدان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: توسعه کشت زعفران به‌عنوان محصولی کم آب بر و دارای ارزش افزوده بالا، یکی از اولویت‌های جدی بخش کشاورزی استان است و این محصول می‌تواند جایگزین مناسبی برای محصولات پرآب‌بر در مناطق دارای تنش آبی باشد.
کد خبر: ۱۵۲۶۶۶۳

به گزارش جام جم آنلاین همدان، رضا بهراملو اظهار داشت: زعفران از جمله محصولاتی است که علاوه بر نقش اقتصادی و درآمدزایی برای کشاورزان، از نظر مزیت مصرف آب، کاملاً منطبق با تغییر شرایط اقلیمی همدان است و توسعه کشت آن را به‌طور ویژه دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به روند رشدقابل توجه کشت زعفران در دو دهه گذشته افزود: سطح زیرکشت زعفران در همدان از سال ۸۴ تاکنون ۲۲ برابر افزایش یافته و از ۲۲ هکتار به ۳۸۴ هکتاررسیده است؛ پیش‌بینی می‌کنیم این سطح تا پایان سال ۱۴۰۴ به بیش از ۴۵۰هکتار افزایش پیدا کند.

رئیس جهاد استان خاطرنشان کرد: میزان تولید زعفران نیز در این مدت ۳۹برابر رشد داشته است که این موضوع نشان‌دهنده بهبود عملکرد در هکتار، ترویج دانش فنی و انتقال تکنولوژی تولیدبه مزرعه است.

بهراملو زعفران را محصولی سودآور و بلندمدت دانست وگفت: این محصول تنها یک‌بار کشت شده و هفت سال برداشت می‌شود و کشورهای همسایه به‌دلیل کیفیت،عطر و رنگ زعفران همدان علاقه‌مند به خرید آن هستند.

وی با تأکید برحمایت از تولید و بازار افزود: در حال توسعه کشت قراردادی زعفران هستیم تا از کشاورزان، شرکت‌های تولیدی و واحدهای فرآوری در قالب زنجیره تولید و صادرات حمایت کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها