محکومیت هفت میلیارد و ۹۴۹ میلیون ریالی قاچاقچی مغز بادام در همدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت هفت میلیارد و ۹۴۹ میلیون ریالی قاچاقچی مغز بادام در همدان خبر داد.
کد خبر: ۱۵۲۶۰۷۷

به گزارش جام جم آنلاین همدان، مرضیه یونسی گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان ملایر به پرونده قاچاق ۹۲۰ کیلوگرم بادام هندی به ارزش سه میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی و نحوه کشف، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت سه میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یونسی افزود: شعبه همچنین بابت خودرو حامل کالای قاچاق سه میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال معادل ارزش کالای قاچاق به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت هفت میلیارد و ۹۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان ملایر از یک خودرو نیسان وانت، محموله کالای قاچاق را کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها