مرگ 58 مهاجر آفریقایی در ساحل اسپانیا

بنا به اعلام مقامات موریتانی حداقل 58 نفر که می خواستند با قایق از سنگال به جزایر قناری بروند، جان دادند.
کد خبر: ۱۵۱۵۲۸

به گزارش گاردین، این قایق با 150 سرنشین 2 هفته پیش از سنگال حرکت کرد اما موتور آن در سواحل موریتانی، در نزدیکی مرز صحرای غربی خراب شد.
ارتش موریتانی روز سه شنبه این قایق را که در دریا سرگردان بود پیدا کرد و 92 سرنشین آن را نجات داد. 2 جسد هم داخل قایق بود. هدف مسافران مهاجرت به اروپا بود.
نجات یافتگان گفتند کسانی که مردند به علت تشنگی، گرسنگی و گرما بود و اجسادشان به دریا انداخته شد.
جز 4 نفر که در بیمارستانی بستری هستند بقیه بازداشت شده و طی 48 ساعت به کشورشان برگردانده خواهند شد.
هزاران آفریقایی هر سال به امید رسیدن به اروپا از مسیر خطرناک ساحل غربی آفریقا با قایق های بسیار نامطمئن عازم سواحل قناری و اروپا می شوند. هیچ معلوم نیست هر سال چه تعداد از آنان زندگی خود را بر سر این کار می گذارند. ژوییه امسال هنگامی که قایقی در ساحل آفریقا واژگون شد 50 نفر از سرنشینان آن هنگامی که یک قایق گشتی اسپانیایی می خواست نجات شان بدهد ، غرق شدند.
دسامبر 2006 صلیب سرخ بین المللی اعلام کرد بر اثر غرق قایقی در ساحل سنگال 80 نفر کشته شدند.
اسپانیا برای جلوگیری از ورود مهاجران به جزایر قناری تلاش های فراوانی به عمل می آورد و به این منظور با الجزایر ، مغرب، سنگال، موریتانی، گامبیا، گینه، مالی و غنا قرارداد همکاری و استرداد مهاجران امضا کرده است. روز سه شنبه اعلام شد 161 مهاجر به جزیره تنه ریف اسپانیا رسیده اند.
در 6 ماه نخست امسال 6 هزار و 659 نفر وارد جزایر قناری شدند که نسبت به سال 2006 کاهشی 66 درصدی نشان می دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها