گلوی دانشجوی انگلیسی را در ایتالیا بریدند

پلیس ایتالیا دنبال فردی است که گلوی یک دانشجوی انگلیسی ساکن ایتالیا را بریده است.
کد خبر: ۱۵۱۰۶۶

به گزارش BBC ، جسد مردیت کرچر، 22 ساله، از کریدون، جنوب لندن، در اتاق خواب آپارتمانش در پروجیا پیدا شد، این دانشجوی دانشگاه لیدز برای تماشای فیلمی به خانه دوستی رفته بود اما تنها به خانه برگشت. سفارت انگلیس در رم اعلام کرد گفته می شود کرچر با 3 زن دیگر زندگی می کرد.
جسد ساعت 13:30 جمعه پیدا شد. پلیس گفت او پنجشنبه شب به خانه دوستش رفت و تنها برگشت. 2 نفر از هم آپارتمانی های کرچر صبح جمعه وقتی برگشتند در آپارتمان نیمه باز بود. آنان سعی کردند.
او را بیدار کنند اما در اتاق خواب او قفل بود. پلیس گفت پس از یافتن یک تلفن همراه- که گفته می شود به قربانی تعلق دارد- در باغی درآن نزدیکی به آپارتمان او رفتند و پس از شکستن در اتاق خواب، جسد کرچر را زیر تشک اتاقش یافتند که زخم عمیقی در گلویش بود. در اتاق از داخل قفل بود و قاتل احتمالا از پنجره فرار کرده است.
پلیس دنبال زنی است که پنجشنبه شب از تلفن همراه کرچر پیامی تهدید آمیز دریافت کرده بود، و همچنین در پی یافتن دوست پسر ایتالیایی کرچر و کلید گمشده اتاق او است. یک دستمال خونین نیز نزدیک آپارتمان پیدا شد.
کرچر دانشجوی سال سوم یک دوره 4 ساله مهمان بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها