پیتزاهای آلوده در آمریکا و احتمال شیوع بیماری عفونی گوارشی
دو شرکت بزرگ تولید کننده پیتزا در آمریکا محصولات خود که شامل پنج میلیون پیتزا بود را به دلیل آلودگی به باکتری ای کولای (e-coli) و نگرانی از شیوع اسهال خطرناک ، جمع آوری کردند.
کد خبر: ۱۵۰۹۸۸
به گزارش خبرگزاری رویترز ، به گفته مسوولان بهداشتی این دو شرکت ، هنوز بیش از 414 هزار پیتزا در دسترس مردم است و احتمال آلودگی این غذاهای حاضری به باکتری خطرناک (e-coli) مقامات بهداشتی را نگر ان کرده است.
این پیتزاها به صورت بسته های فریز شده دوازده عددی عرضه می شوند.
باکتری (e-coli) منبع یک بیماری عفونی گوارشی است و اسهال از شایعترین نشانه های آن است.
گونه های خاصی از باکتری (e-coli) که عامل تولید سموم روده ای هستند به عنوان یکی از عوامل مسمومیت های غذایی شناخته شده اند.
این باکتری عامل اصلی ایجاد اسهال مسافرتی است.
برخی از مواد غذایی که این نوع مسمومیت در اثر مصرف آنها دیده شده است عبارتند از: پنیر، ماهی آزاد و شیر خشک.
البته هر غذایی که به نحوی با این باکتری آلوده شده باشد میتواند در مصرف کننده ایجاد مسمومیت کند.
علایم و نشانه های مسمومیت غذایی ناشی از (e-coli) شامل تب، لرز، سردرد، درد شکمی، درد عضلانی، اسهال شدید و آبکی می باشد. استفراغ ، کم شدن آب بدن و شوک (مشابه بیماری وبا) در برخی موارد مشاهده می شود.