به گزارش جام جم آنلاین، مرتس توانست در رایگیری دوم آرای ۳۲۵ تن از قانونگذاران پارلمان آلمان موسوم به بوندستاگ را به خود اختصاص دهد که از ۳۱۶ رای لازم در این زمینه فراتر رفت.
به گزارش خبرگزاری ریانووستی، پس از این رایگیری «فرانک والتر اشتاینمایر»، رئیسجمهور آلمان، «فردریش مرتس» را به عنوان صدراعظم جدید در دولت ائتلافی احزاب «اتحادیه دموکرات مسیحی»، «اتحادیه سوسیال مسیحی» و «سوسیال دموکراتها» اعلام کرد.
بلوک «اتحادیه دموکرات مسیحی - اتحادیه سوسیال مسیحی» مرتس در انتخابات پارلمانی فوریه پیروز شد اما به دلیل کسب ۲۸.۵ درصد آرا برای تشکیل دولت، نیازمند حداقل یک شریک حزبی دیگر بود.
پس از این بود که مرتس ۶۹ ساله با تشکیل کابینه همراه با «سوسیال دموکراتها» که فقط ۱۶ درصد آرا را در انتخابات فوریه به دست آورد، موافقت کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد