jamejamonline
دانش عمومی کد خبر: ۱۵۰۱۲۹   ۰۵ آبان ۱۳۸۶  |  ۰۲:۴۹

ساینس دیلی: دریافت اسیدهای چرب که مشخص شده با بیماری قلبی عروقی و دیگر مشکلات ارتباط دارد، می تواند به میزان زیادی تحت تاثیر تغییر نوع روغن گیاهی مورد مصرف قرار گیرد.


جایگزین کردن روغن کانولا و مارگارین با منشا کانولا به جای روغنهای گیاهی و محصولات گسترده ای مثل روغن سویا، ذرت و بذر کتان بیشتر با توصیه های غذایی مربوط به اسیدهای اشباع ، اسید چرب غیراشباع مونو و آلفالینولئیک اسید هماهنگی دارد.
براساس تحقیقات جدید، مصرف محصولات تهیه شده با روغن کانولا دریافت اسید چرب اشباع را تا 9.4 درصد کاهش می دهد، دریافت اسید چرب غیراشباع مونو را تا 27.6 درصد و دریافت آلفالینولئیک اسید را تا 73 درصد افزایش می دهد.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
رصدخانه ملی افتتاح شد؛ با تلسکوپی که آینه نداشت!

رصدخانه ملی افتتاح شد؛ با تلسکوپی که آینه نداشت!

از وقتی خبر رسید قرار است رصدخانه ملی ایران پس از قریب به دو دهه تلاش و کوشش محققان کشور، صبح دوشنبه هفتم تیر افتتاح شود، موجی از غرور و شادی در دل همه علاقه‌مندان به پیشرفت علم در کشور و به‌ویژه میان دانشجویان اخترفیزیک و کیهان‌شناسی و محققان این حوزه ایجاد شد.

ضرورت تدوین دستورالعمل ساخت‌ و ساز در پهنه‌ های گسلی

ضرورت تدوین دستورالعمل ساخت‌ و ساز در پهنه‌ های گسلی

با توجه به این‌که وجود گسل و جابه‌جایی احتمالی آن هنگام زلزله در سطح زمین، تأثیر مخربی روی ساختمان‌ها و شریان‌های حیاتی واقع بر روی آن و اطراف داشته و خطرناک است، توجه به مخاطرات مربوط از مهم‌ترین پارامترهای برنامه‌ریزی توسعه شهری در مناطق لرزه‌خیز محسوب می‌شود؛ از این‌رو با توجه به قرارگیری شهر تهران روی گسل‌های فعال با سابقه لرزه‌خیزی، لازم است در مطالعات شهرسازی و طرح‌های تفصیلی مربوط، این عامل نیز لحاظ شود.

گفتگو

بیشتر
شبی که دلباخته دماوند شدم

به مناسبت روز ملی دماوند، گفتگو کرده‌ایم با مجید قهرودی، عکاس نجومی و کوهنوردی که خیره‌کننده‌ترین نماها را از عظمت دماوند ثبت کرده‌ است

شبی که دلباخته دماوند شدم

نیازمندی ها