۲۸ فوتی و ۱۲۴۲ مصدوم در انفجار بندر شهید رجایی
در اطلاعیه شماره ۲ هلال احمر اعلام شد

۲۸ فوتی و ۱۲۴۲ مصدوم در انفجار بندر شهید رجایی

رئیس جمعیت هلال احمر کشور:

تعداد فوتی‌ های بندر شهید رجایی به ۲۸ نفر رسید

رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به فوت ۲۸ نفر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: ۲۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به فوت ۲۸ نفر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: ۲۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
کد خبر: ۱۵۰۱۱۰۱

به گزارش جام جم آنلاین، پیرحسین کولیوند ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به انتقال بیش از هزار مجروح حادثه بندر شهید رجایی به بیمارستان‌ها اظهار کرد: عملیات جست‌وجو و نجات خیلی خوب انجام شد.

وی با بیان اینکه غالباً این مجروحان از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، ادامه داد: در حال حاضر ۱۹۰ مجروح در بیمارستان‌ها بستری هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه متأسفانه ۲۸ نفر تا الان جان باخته‌اند، بیان کرد: ۲۰ نفر در بخش‌های مراقبت‌های ویژه هستند.

وی به سرکشی خود به بیمارستان‌هایی که مجروحان در آن بستری هستند اشاره کرد و توضیح داد: از نزدیک بیماران را ملاقات کردم. انصافاً کادر درمان زحمت کشیدند و از آنها تشکر می‌کنم. چند نفر از بیماران که نیاز به مراقبت بیشتری داشتند دیشب با هواپیما اعزام به تهران شدند.

کولیوند با بیان اینکه با بالگرد جمعیت هلال احمر و سایر دستگاه‌های امدادی عملیات اطفا در حال انجام است، افزود: همچنان عملیات اطفا ادامه دارد گرچه شاهد هستید تقریباً قسمت اعظم اطفا به پایان رسیده است و مخاطراتی که بسیار تهدید کننده بود تمام شده است.

وی درباره اهمیت حمایت‌های روحی و روانی و کمک به بازتوانی مردم، عنوان کرد: وزیر راه هم تصمیمات خوبی دیشب گرفتند. بندر کار عادی خود را آغاز کرده است و عزیزان تیم سحر و تیم‌های اجتماعی ما در کنار جانباختگان و آسیب دیدگان برای افزایش تاب آوری و برای کمک به پایداری شرایط آنها هستند.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر بر اساس وظیفه ذاتی‌اش خود را مدیون مردم می‌داند و در کنار مردم هست، ادامه داد: جمعیت هلال احمر هم در کارهای امدادی و هم در کارهای اجتماعی و هم در خوشی‌ها و تلخی‌ها حضور دارد. اعتقاد داریم هرچه در تلخی‌ها شریک شویم آنها را کم و در خوشی‌ها شریک شویم آنها را بیشتر می‌کنیم. در هر صورت فاجعه دردناکی بود و یک انسجام خوب و عمومی توانست با مدیریت خوب وزیر کشور و سایر عزیزان و به ویژه استاندار و عزیزان سپاه، مدیریت شود و کارها انجام شود.

کولیوند گفت: ان شاءالله در یک الی دو ساعت آینده دیگر باقی عملیات اطفا به پایان برسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر همکاران در حال لکه گیری هستند و دودها ناشی از باقی زباله‌ها و آتش‌ها است. بیش از ۹۰ درصد حریق اطفا و تمام شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها