امریکا ظرفیت ایجاد جنگ سوم را ندارد

ایرنا: ظرفیت سیاسی و اقتصادی امریکایی ها ایجاب نمی کند که جنگ سومی را آغاز و جبهه جدیدی را ایجاد کنند.
کد خبر: ۱۵۰۱۰۱

سردار سرلشکر «سیدیحیی رحیم صفوی» دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در امور نیروهای مسلح با اعلام این مطلب در تحلیلی از محیط جدید امنیت بین المللی و منطقه ای خاورمیانه گفت: امریکایی ها 3 مشکل در حمله به ایران دارند که مشکل اول آنها چگونگی واکنش ایران است و آنها هنوز نمی دانند ایران با قدرتی که دارد چه بلایی بر سر آنها می آورد.
وی با بیان این که زمانی که امریکایی ها در قاره ای دیگر بودند، بحث چیز دیگری بود، اظهار کرد: اکنون آنها در دسترس و هم مرز با ما هستند و این موضوع را سیاسیون و نظامی های این کشور به خوبی می دانند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در نیروهای مسلح که در جمع اعضای جامعه اسلامی دانشجویان در حسینیه جماران سخن می گفت ، مشکل دوم امریکایی ها را بحث انرژی عنوان کرد و با اشاره به این که 25 درصد کل نفت جهان از سوی این کشور مصرف می شود، گفت: هنوز جنگ نشده ، قیمت نفت به یکصد دلار رسیده است ؛ بنابر این اگر یک ترقه در خلیج فارس زده شود، قیمت نفت به بیش از 200 دلار می رسد.
وی در تبیین مشکل سوم با تاکید به نگرانی امریکا در قبال وضعیت اسرائیل به اوضاع نابسامان این رژیم اشاره و خاطرنشان کرد: کابینه ایهود اولمرت ، نخست وزیر رژیم اشغالگر اسرائیل در حال فروپاشی است و قرار است او و همدستانش برای فساد مالی محاکمه شوند.
صفوی در عین حال ایران را کشوری قدرتمند خواند و تاکید کرد: باید از لحاظ نظامی آمادگی کامل داشته باشیم ، همچنان که نیروهای مسلح ایران در هوشیاری اطلاعاتی و توسعه تجهیزاتی قرار دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها