قطع پخش شبکه الاقصی، تلاشی برای جلوگیری از رساندن صدای فلسطینیان به جهان است

اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در واکنش به حذف شبکه الاقصی از تمامی ماهواره‌ها، این اقدام را محکوم کرده و آن را بخشی از سرکوب رسانه‌ای علیه فلسطین دانست.
اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در واکنش به حذف شبکه الاقصی از تمامی ماهواره‌ها، این اقدام را محکوم کرده و آن را بخشی از سرکوب رسانه‌ای علیه فلسطین دانست.
کد خبر: ۱۴۹۷۲۳۱

به گزارش جام‌جم‌آنلاین به نقل ازمرکز اطلاع رسانی فلسطین، این اتحادیه اعلام کرد که پس از شکست حمله نظامی “اسرائیل” و افزایش همبستگی جهانی با مسئله فلسطین، برخی کشورها با همکاری آمریکا و اروپا، تلاش دارند تا با سانسور رسانه‌ای، صدای فلسطینیان را به جهان نرسانند.

این اتحادیه تأکید کرد که تصمیم حذف الاقصی نقض آشکار قوانین بین‌المللی، از جمله ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل است.

این اتحادیه از نهادهای بین‌المللی خواست تا علیه این اقدام غیرقانونی و غیرانسانی موضع بگیرند و به جای مجازات ملت فلسطین، جنایتکاران جنگی در غزه را محاکمه کنند.

اتحادیه مذکور همچنین نسبت به معیارهای دوگانه کشورهای غربی هشدار داد که در برابر جنایات علیه رسانه‌های فلسطینی سکوت کرده، اما رسانه‌های مقاومت را سانسور می‌کنند.

در پایان، این اتحادیه بر ادامه انتشار صدای فلسطین تاکید کرد و از رسانه‌های آزاد، خبرنگاران و فعالان جهانی خواست که در برابر این اقدام بایستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها