معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان؛

آغاز برداشت گواوا در سیستان و بلوچستان

اردشیر شهرکی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری گواوا از سطح ۷۷۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.
اردشیر شهرکی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری گواوا از سطح ۷۷۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.
کد خبر: ۱۴۸۷۸۲۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، اردشیر شهرکی افزود: ۸۰۰ هکتار سطح باغات میوه گرمسیری گواوا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۷۷۰ هکتار آن باور و بقیه غیر بارور است.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول تا اوایل فروردین ادامه دارد افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۶ هزار و ۸۵۰ تن از این محصول در جنوب سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زیتون محلی، میو‌های منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستان‌های نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت می‌شود.

وی ادامه داد: درختچه‌های گواوا در اوایل بهمن به گل می‌نشینند و گل‌هایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور است به طوریکه در تولید برخی میوه‌ها در ایران بی‌رقیب است.

آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه‌های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.

موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها