رییس کل دادگستری استان:

صلح و سازش در پرونده شش میلیارد تومانی

با همت اعضا و کارکنان شعبه 50 شورای حل اختلاف مجتمع ندامتگاهی اصفهان (اندرزگاه مالی) شاکی ضمن گذشت در پرونده 6 میلیارد تومانی، یک میلیارد تومان از طلب خود را نیز بخشید.
کد خبر: ۱۴۸۴۱۸۹

جام جم آنلاین اصفهان؛ حجت الاسلام و المسلمین جعفری رییس کل دادگستری استان ضمن اعلام این خبر گفت: در یک فقره پرونده با موضوع مطالبه وجه به مبلغ 6 میلیارد تومان با مساعدت، تلاش و پیگیری‌های اعضای شعبه 50 شورای حل اختلاف اصفهان، پس از چندین جلسه با صلح و سازش مختومه شد.

وی ادامه داد: در همین راستا زندانی پس از تحمل ۲۰ ما ه حبس از زندان آزاد شد و شاکی ضمن پذیرش وصول مبلغ 5 میلیارد تومان از مطالبه خود در سال آینده، یک میلیارد تومان از طلب خود را نیز بخشید.

رییس کل دادگستری استان در پایان افزود: یکی از اقدامات بسیار خوب در شوراهای حل اختلاف، تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های مالی است که نتایج خوبی نیز در این رابطه به دست آمده است.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها