به گزارش جام جم آنلاین تهران،محمد حیدریمنش، فرماندار فیروزکوه گفت: توجه به نقش اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ایجاد رفاه همگانی ضروری است.
وی افزود:صرف پرداخت تسهیلات توسعه اشتغال را در پی نخواهد داشت بلکه ارائه خدمات تسهیل گری در حوزه اشتغال و ارائه خدمات مشاوره ای هم سهم بسزایی را ایفا می کند.
فرماندار فیروزکوه خاطرنشان کرد:حمایت از نیروی کار در راستای افزایش نرخ مشارکت اقتصادی شهرستان با ایجاد انگیزه و تامین مسکن کارگری در قالب شرکتهای تعاونی در دستور کار شورای اشتغال شهرستان قرار دارد.
حیدری منش در ادامه تاکید کرد:موضوع ممنوعیت بکارگیری اتباع بصورت جدی و با نظارتهای مستمر در فیروزکوه در حال پیگیریست و تلاش داریم تا اشتغال پایدار را در شهرستان شکل دهیم.
وی یادآور شد:جلسات مستمر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نشستهای کمیسیون کارگری با هدف حمایت از تولید کنندگان و امنیت شغلی کارگران تشکیل می شود که لازم است اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی هم با طرحهای تشویقی از کارآفرینان و سرمایه گذاران در جهت اشتغال پایدار حمایت کند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد