مدیر حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی (ره) در استان:

هم افزایی مردم و مسئولین در کمک به مسکن محرومان

با اهداء زمین توسط خیّر موتابادی بیش از ۳۸ واحد مسکن از ۱۰۰ واحد مسکونی در شهرستان اراک برای محرومان در حال احداث است.
کد خبر: ۱۴۸۳۰۵۲

هم افزایی مردم و مسئولین در کمک به مسکن محرومان

به گزارش جام جم آنلاین،حسینی گفت: بیش از ۱۰۰ واحد مسکن محرومان در سطح استان در حال احداث است که ۳۸ واحد آن به صورت تجمیعی در زمین اهدایی خیّر روستای موتاباد شهرستان اراک احداث می‌شود.
او افزود: این زمین به وسعت پنج هزار متر مربع توسط حاج محمد شمسی پدر شهید احمد شمسی برای احداث مسکن محرومان به حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی(ره) اهدا شده که با استفاده از منابع داخلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی، تسهیلات بهسازی مسکن روستایی و کمک‌های خیرین ۳۸ واحد با زیر بنای دو هزار متر مربع برای محرومین احداث می‌شود.
مدیر حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی(ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: در یک سال گذشته ۲۰ میلیارد ریال وجه نقد و مقادیر قابل توجهی مصالح ساختمانی و خدمات فنی مهندسی و عمرانی توسط خیرین استان مرکزی برای احداث مسکن محرومان توسط اهدا شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها