به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آناتولی، براساس اعلام مقامات پاکستانی، بهدنبال وقوع حمله انتحاری در استان خیبرپختونخوا در شمالی غربی پاکستان، دست کم ۱۱ نیروی امنیتی کشته شده و چندین نفر دیگر نیز زخمی شدند.
کریم خان، یکی از مقامات محلی به آناتولی گفت که یک عامل انتحاری در نزدیکی یک ایستبازرسی در منطقه «مالی خان» در ناحیه «بنو» خود را منفجر کرد.
مرکز رسانهای ارتش پاکستان هنوز درباره این حمله بیانیهای صادر نکرده است. این حمله یک روز پس از آن رخ داده است که هفت نیروی پلیس در همین ناحیه ربوده شده و عصر دیروز نجات یافتند.
همچنین در درگیری دیروز نیروهای ارتش پاکستان با عناصر تروریستی در منطقه مرزی «تیراه»، دست کم هشت نیروی امنیتی کشته شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم