محبیان: دولت نباید در موضع نقد دائم از رسانه ها قرار گیرد
دومین جلسه از مجموعه جلسات انجمن روزنامه نگاران مسلمان به نقد و بررسی سیاست ها و موضع گیری های دولت در قبال رسانه ها و احزاب اختصاص داشت.
کد خبر: ۱۴۷۴۸۷
در این جلسه که با اعلام قبلی قرار بود علی اکبر جوانفکر، امیر محبیان و الیاس حضرتی حضور داشته باشند، حضرتی نیامد و محبیان به انتقاد از برخی مواضع دولت بویژه در حوزه احزاب پرداخت.
به گزارش خبرنگار ما، در ابتدای این جلسه که با موضوع بررسی تعامل دولت و رسانه ها برگزار شد علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه ای رئیس جمهور با تاکید بر این که دولت و رسانه ها باید به منظور احقاق حقوق مردم گام بردارند و در این جهت هدف گذاری کنند، به بیان یک سری ویژگی ها برای رسانه ها پرداخت که از آن میان تاکید وی بر لزوم بیطرفی و حفظ استقلال و وابسته نبودن به جریان های سیاسی بیشتر محل چالش قرار گرفت.
وی همچنین مرزبندی بین دوست و دشمن ، پرهیز از سطحی نگری و عوام زدگی و حق گرایی و تحقیق و پژوهش راجع به رویدادها را از سایر ویژگی های رسانه ها از دیدگاه خود توصیف کرد. امیر محبیان عضو شورای سیاستگذاری روزنامه رسالت و یکی از فعالان اصولگرا در انتقاد به صحبت های جوانفکر و برخی موضع گیری های دولت نهم گفت: این که تلاش کنیم رسانه ها هیچ گونه تعلق و گرایشی به هیچ یک از جناح های سیاسی نداشته باشند اصلا خجسته نیست ، چرا که افراد جامعه همگی گرایش دارند و رسانه هم برآمده از همین مردم و برای همان هاست.
محبیان با انتقاد از نگرش دولت نهم به حوزه احزاب ، نظام حزبی را کنار نظام مطبوعاتی به منزله دو گوشواره دولت عنوان کرد و گفت: سیاست کشتن احزاب ، به آزادی غول پوپولیسم از بطری سیاست خواهد انجامید.
این فعال اصولگرا همچنین با بیان این که پایین بودن آستانه تحمل مسوولان باعث تحت فشار قرار گرفتن مطبوعات می شود، تاکید کرد: وظیفه رسانه ها این نیست که در جهت حرکت دولت و همگام با او بدون هیچ گونه انتقادی حرکت کنند و دولت هم نباید همواره در موضع نقد دائم و طلبکاری از رسانه ها قرار گیرد.