به گزارش جام جم آنلاین لرستان ، یاسر اکبریان ، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون نزدیک به ۹۶ میلیون مترمکعب آب در استان تولید و مصرف شده است.
وی عنوان کرد: پیشبینی میکنیم این عدد تا پایان شهریور به ۱۰۰ میلیون مترمکعب برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش پنجدرصدی مصرف آب شرب در استان بودهایم به شکلی که این میزان تولید و مصرف در سال گذشته نزدیک به ۹۵ میلیون مترمکعب بوده است.
اکبریان در خصوص وضعیت منابع آب شرب در استان، گفت: خوشبختانه با تمهیداتی که در نظر گرفته شده مشکلی از نظر تأمین آب شرب در سطح استان نداریم؛ ولی از مردم انتظار داریم همچنان الگوی مصرف و درست مصرفکردن را در اولویت مصرف آب شرب داشته باشند.
وی از مردم همچنین درخواست کرد که در صورت مشاهده هر گونه حادثه در بخش آب و فاضلاب با سامانه ۱۲۲ شرکت تماس گرفته تا همکاران دراسرعوقت مشکل را برطرف کنند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد