هرمزگان-جام جم انلاین-برای نخستین بار در هرمزگان نان با آرد کامل در بندرعباس پخت شد.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: نان با آرد کامل حدود ۹۵ درصد سبوس، ارزش غذایی بالا، پروتئین بیشتر، آهن، فسفر و کلسیم دارد.
آذر بنگَلی افزود: بعلت سبوس بیشتر رنگ این نان تیرهتر از نانهای معمولی است.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان گفت: با توجه به گسترش بیماریهای غیرواگیر و افزایش ارزش غذایی نان، تولید آن بعنوان قوت غالب مردم با آرد کامل، در دستورکار قرار گرفت.
بنگلی افزود: کاهش چربی و قند خون، هضم راحت و مناسب برای سیستم گوارشی از مهمترین مزایای استفاده از نان با آرد کامل است.
مدیرکل اقتصادی استانداری هرمزگان نیز گفت: در شهر بندرعباس ۲۰ نانوایی به صورت آزمایشی نان با آرد کامل پخت میکنند.
محمدرضا آران افزود: اکنون نان سنگک با آرد کامل در بندرعباس پخت میشود.
وی گفت: وزن هر چانه ۵۰۰ گرم و با قمیت مصوب سه هزار و ۱۲۵ تومان است.
آران عضو شورای کارگروه آرد و نان هرمزگان گفت: درحال حاضر یک کارخانه در شهرستان رودان آرد کامل تولید میکند.
مدیرعامل کارخانه تولید آرد کامل هم گفت: بر اساس درخواست هر نانوایی، آرد کامل به آنان عرضه میشود.
منصور معمارزاده افزود: تولید آرد کامل از سال گذشته در این کارخانه آغاز شد.
تولید نان با آرد کامل جز مصوبات کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در سال گذشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد