مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی اعلام کرد:

ریزش معدن در شهر جدید مهاجران اراک

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: ۱۴ تیم امدادی کشور برای کمک رسانی به محبوس شدگان معدن اراک - شازند در منطقه پل دوآب اعزام شده و احتمال محبوس شدن چهار نفر وجود دارد. تیم‌های امدادی در قالب هفت تیم واکنش سریع است و ۶ تیم آنست (سگ‌های زنده یاب) از استان مرکزی، قم، لرستان و همدان به منطقه اعزام شده‌اند. این حادثه ساعت ۱۰ امروز (یکشنبه) ۲۷ خردادماه رخ داد.
کد خبر: ۱۴۶۱۱۴۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: ۱۴ تیم امدادی کشور برای کمک رسانی به محبوس شدگان معدن اراک - شازند در منطقه پل دوآب اعزام شده و احتمال محبوس شدن چهار نفر وجود دارد.

تیم‌های امدادی در قالب هفت تیم واکنش سریع است و ۶ تیم آنست (سگ‌های زنده یاب) از استان مرکزی، قم، لرستان و همدان به منطقه اعزام شده‌اند. این حادثه ساعت ۱۰ امروز (یکشنبه) ۲۷ خردادماه رخ داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها