ترخیص ۴ هزار و ۱۵ دستگاه خودروی سواری از گمرکات

یزد- رئیس کل گمرک ایران با اعلام اینکه هم اکنون ۱۲ هزار و ۷۰۴ دستگاه خودروی سواری در محوطه‌های گمرکی موجود است از ترخیص قطعی ۴ هزار و ۱۵ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال خبر داد.
کد خبر: ۱۴۶۰۹۵۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد رضوانی‌فر  اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا ۲۰ خرداد سال جاری تعداد ۴ هزار و ۱۵ دستگاه خودرو سواری نو از گمرکات کشور ترخیص قطعی و وارد کشور شده است که ارزش این تعداد خودروهای وارداتی به کشور ۸۸ میلیون دلار بوده است.

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۱ هزار و ۱۲۲ دستگاه خودرو سواری به ارزش ۲۱۸ میلیون دلار وارد کشور شده است، گفت: تعداد خودروهای ترخیص قطعی شده از گمرکات و وارده به کشور در سال جاری، معادل ۴۰ درصد از خودروهای وارداتی در کل سال ۱۴۰۲ بود.

رضوانی فر گفت: از تعداد خودروهای اظهارشده به گمرک، ۱۰۰۰ خودرو دیگر در چند روز آینده از گمرک ترخیص قطعی می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها