
به گزارش جامجم آنلاین، محمداسماعیل توکلی روز شنبه در ارتباط با حوادث هفته گذشته (۱۲ خرداد الی ۱۸ خرداد ماه) پایتخت گفت: طی این مدت در مجموع ۲۵ هزار و ۵۸۳ ماموریت در مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس ثبت شد.
وی ادامه داد: در پی این ماموریتها ۶ هزار و ۳۵۳ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۹هزار و ۳۳۰ نفر نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.
رییس مرکز اورژانس تهران افزود: در این مدت ۵۹ هزار و ۳۵۳ تماس با مرکز دیسپچ اورژانس تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه دو هزار ۸۵۸ تماسمزاحم با این مرکز گرفته شد.
وی اظهار کرد: از مجموع ماموریتهای ثبت شده طی هفته گذشته، ۴ هزار و ۳۶ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۲۱ هزار و ۹۴۷ مورد نیز مربوط به حوادث غیر ترافیکی بوده است.
اسماعیلی تاکید کرد: طی هفته گذشته، اورژانس هوایی ۶ سورتی پرواز داشت که در پی آن ۱۱ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد