اختصاص 6.1 میلیارد ریال برای توانمندسازی تعاونی ها
ایرنا: مدیرکل دفتر تولیدی وزارت تعاون ، از اختصاص 6 میلیارد و 130 میلیون ریال برای توانمندسازی تعاونی ها در کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۴۵۹۰۵
محمدرحمان رنجبر افزود: این رقم از محل کمکهای فنی و اعتباری بخش تعاون تخصیص یافته است.
وی با بیان آن که این موضوع در چارچوب راهبرد 14 گانه وزارت تعاون بر اساس افزایش فعالیت های بخش تعاون تحقق یافته است ، گفت: وزارت تعاون با اختصاص این رقم سعی در ارتقای کیفی ، افزایش زمینه های آموزشی ، استانداردسازی و تامین نقدینگی لازم برای اجرای طرحهای توسعه ای تعاونی ها دارد.
رنجبر در ادامه تصریح کرد: وزارت تعاون امسال حدود 310 طرح اجرایی را در 22 استان شناسایی و زمینه تامین سرمایه مورد نیاز آنها را فراهم کرده است.
مدیرکل دفتر تولیدی وزارت تعاون گفت: این وزارتخانه از محل منابع بانکی 7500 فرصت شغلی جدید را امسال ایجاد خواهد کرد.
وی درباره نحوه تامین سرمایه در گردش تعاونی ها گفت: برای تامین سرمایه در گردش تعاونی های تولیدی از محل جدول شماره 6 قانون بودجه 86 ، مبلغ یک تریلیون ریال اختصاص یافته است.
به گفته وی ، 80 میلیارد ریال نیز برای طرحهای توسعه ای تعاونی ها از محل کمکهای فنی و اعتباری پیش بینی شده است.