اعضای یک باند کلاهبرداری که به اتهام فروش سکه های عتیقه تحت تعقیب بودند، در یک اقدام ضربتی از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی شوشتر دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۴۵۸۶۴
سرهنگ عبدالله قاسمی ، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا با اشاره به این خبر به «جام جم» گفت: از چندی پیش ، شکایت های متعددی در پلیس آگاهی شوشتر مطرح بود که نشان می داد، فرد یا افرادی با مراجعه به طلافروشی ها و خریداران اشیای عتیقه عنوان می کردند: گنجی را یافته اند که قصد فروش آن را دارند. سپس برای اثبات این ادعا، یک سکه طلا ارائه می کردند که پس از بررسی ، مشخص می شد این سکه متعلق به دوره اولیه ظهور اسلام بوده و از عیار بالایی برخوردار است ؛ به طوری که کارشناسان قیمت هر یک سکه را 15میلیون تومان برآورد کرده بودند.
تیم ویژه
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی افزود: با افزایش این شکایت ها، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت و در مرحله بعدی از تحقیقات معلوم شد افراد شیاد که به صورت باندی عمل می کنند، پس از جلب اعتماد خریداران ، هنگام معامله سکه های تقلبی و فاقد ارزش و گاهی نیز به جای سکه ، واشرهای فلزی به خریداران تحویل داده اند و سپس متواری شده اند.
سرهنگ قاسمی افزود: با جمع بندی اطلاعات مربوط، ماموران در مرحله بعدی ، جستجو برای دستگیری مردان شیاد را آغاز کردند و سرانجام ماموران هنگام گشتزنی حوالی رودخانه کارون به 3 سرنشین یک خودروی سمند مظنون شدند و با توجه به مشخصات ظاهری آنها، این فرضیه برای ماموران قوت گرفت که آنها همان افراد شیادی هستند که اقدام به فروش سکه های تقلبی می کنند.
دستگیری 3 متهم
سرهنگ قاسمی افزود: با متوقف کردن خودرو، ماموران در بازرسی از 3 سرنشین خودرو، 21 سکه طلا را که متعلق به اوایل دوران اسلام بود، کشف و هرسه متهم به نامهای فرامرز الف ، علی م و عبده ح را دستگیر کردند و در بازرسی از خودرو موفق به کشف و ضبط 2 کیسه حاوی سکه های تقلبی و واشر فلزی شدند که در قطع و اندازه سکه ها تهیه شده بود.
رشوه 3 میلیون تومانی
سرهنگ قاسمی افزود: با دستگیری این سه متهم ، آنها به دهها فقره کلاهبرداری در قالب فروش سکه های عتیقه اعتراف کردند و در ادامه ، آنها برای رهایی خود، پیشنهاد رشوه 3 میلیون تومانی را مطرح کردند که با هماهنگی مقام قضایی ، 2 همدست دیگر متهمان که برای تحویل پول به اداره پلیس مراجعه کرده بودند نیز دستگیر شدند. قاسمی افزود: در حال حاضر، تحقیق از متهمان و شناسایی مالباختگان از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی شوشتر آغاز شده است.
هشدار
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با هشدار به شهروندان گفت : متاسفانه کلاهبرداری به این شیوه ، موجب تشکیل پرونده های متعددی در محاکم قضایی شده است و بررسی های تخصصی حاکی از بی توجهی به هشدارهای پلیس در این ارتباط است.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد در برخی موارد نیز افراد شیاد به بهانه فروش سکه های عتیقه ، خریداران را به مناطق خلوت کشانده و علاوه بر سرقت اموال ، مرتکب جنایت نیز شده اند که در صورت هوشیاری و توجه به هشدارهای پلیسی ، هیچ گاه افراد شیاد، فرصت کلاهبرداری پیدا نخواهند کرد.