مستند رادیویی روی بال فرشته مریم؛ روایت شهید ۹ ساله
نامزد دریافت جایزه بخش حادثه تروریستی کرمان:

مستند رادیویی روی بال فرشته مریم؛ روایت شهید ۹ ساله

نامزد جشنواره پژواک در بخش عملیات تنبیهی وعده صادق عنوان کرد:

خودباوری دانشمندان برای ساخت موشک سوژه مستند رادیویی شد | روایت عملیات غرورآفرین وعده صادق در مستند رادیویی

فاطمه ربانی مهموئی نامزد جشنواره پژواک تاکید کرد مستند «یک شب و‌ هزار و‌یک قصه» روایتی است از سرآغاز خودباوری دانشمندان ایرانی در ساخت موشک و تجلی آن در عملیات غرورانگیز وعده صادق.
کد خبر: ۱۴۵۶۶۵۴

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری سومین دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، فاطمه ربانی مهموئی، تهیه کننده رادیو تهران با مستند«یک شب و هزار و یک قصه»، در بخش عملیات تنبیهی وعده صادق نامزد این دوره از جشنواره ملی ملی مستند رادیویی پژواک شده است.

او با اشاره به داستان مستندش گفت: مستند یک شب و‌ هزار و‌یک قصه روایتی است از سرآغاز خودباوری دانشمندان ایرانی در ساخت موشک و تجلی آن در عملیات غرورانگیز وعده صادق که پیامد آن فرو ریختن رژیم غاصب صهیونیستی است که شکست امنیتی اطلاعاتی و گسترش بیداری از سوی مردم در جهان را برایشان رقم زد.

وی مهم ترین ویژگی این مستند را در پژوهش دانست و افزود: از دو منظر این مستند توانست به مرحله نهایی راه یابد. ابتدا موضوع پژوهش، دوم بهره گیری از عناصر به نحو مطلوب و سوم شیوه روایت آن که شنونده را تا شنیدن انتهای مستند ترغیب کند. دیدن و شنیدن آثار متعدد تصویری و رادیویی از اساتید به نام مستندسازی از مهمترین ویژگی این مستند است که می تواند دلیل انتخابش باشد.

ربانی معتقد است: با توجه به فضای رقابتی ایجاد شده در این جشنواره، شاهد ارتقای کیفیت مستندهای تهیه شده در حال حاضر نسبت به گذشته هستیم. به نوعی می توان گفت انگیزه و پویایی در این عرصه متبلور شده و تعداد مستندسازان افزایش یافته اند. بی تردید آینده درخشانی پیش روی مستندسازان رادیویی خواهد بود.

نامزد انتخابی جشنواره پژواک با تاکید بر نگاه ویژه به اهالی نجیب رادیو گفت: نگاه ویژه تری به اهالی رادیو شود. به امید درخشش یکایک ما رادیویی ها در همه عرصه های رقابتی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها